Chciałbym konto w banku w które służyło by mi do:
- sprzedania coś na allegro
- kupowania coś na allegro, amazon czy ebay.
Przede wszystkim chciałbym żeby nie trzeba było co jakiś czas je opłacać i można było wypłacić i wpłacić za darmo pieniądze.
|
Gdzie założyć konto bez opłat |
Gdzie założyć konto bez opłat
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Banki, lokaty, kredyty
‹ Banki
Autor
Wiadomość
Chciałbym konto w banku w które służyło by mi do:
- sprzedania coś na allegro - kupowania coś na allegro, amazon czy ebay. Przede wszystkim chciałbym żeby nie trzeba było co jakiś czas je opłacać i można było wypłacić i wpłacić za darmo pieniądze.
Witam, polecam eKonto w mBanku - niestety jeśli nie zrobisz transakcji kartą na kwotę 100 PLN w miesiącu - to koszt 2 PLN. Pozdrawiam, Bogdan
Doradztwo Finansowe on-line Brandmind
A są jakieś banki które nie pobierają opłat czy to jest standard w każdym banku? jeśli istnieją takie konta bez opłat to czym ewentualnie są gorsze?
Sprawdź BZ WBK.
Witam, epoka kont, gdzie nie są wymagane żadne stałe wpływy oraz brak jest opłat za prowadzenie i za kartę do konta - zdaje się już minęła. Aktualnie jedynie niektóre konta pozostają nadal darmowe np.: “Konto<30” w BZ WBK - jest to konto do 30 roku życia. Pozdrawiam, Bogdan Doradztwo Finansowe on-line Brandmind
Konto bez opłat ,ale na jaki okres czasu?Po kilku miesiącach oddasz z nawiązką.
W BOSBANKU jest konto do 28lat przesledzilem tabele oplat i prowizji i nie znalazlem zadnej wzmianki o oplatach do 28lat za E-Konto (nie wyjatkowe). Jest tylko taki pkt." Ubezpieczenie do karty
obejmuje ubezpieczenie gotówki od rabunku i ubezpieczenie nieuprawnionego uŜycia karty" = 1.40zl miesiecznie. Sam chcialbym tam zalozyc konto i wlasnie nie wiem czy to ubezpieczenie trzeba placic.
Zawsze są jakieś haczyki. Polecam mBank, BZ WBK, CA.
Witam, Ubezpieczenie karty jest opcjonalne ;) Ja polecam mBank i Toyota Bank. Z Toyota Bank trzeba wypełnić wniosek przez internet, ale cała formalność od wypełnienia wniosku : przyjazd kuriera podpisanie i dostarczenie umowy przez kuriera do banku trwa zwykle około 3 dni, oprócz tego za płatności kartą zwracają pieniądze (4%) oraz jest ono oprocentowane na 2,75 % + ew. można założyć do tego bezpłatne konto oszczędnościowe z oprocentowaniem 4,9 % . Sam ostatnio założyłem konta w tych bankach i jestem zadowolony ;-) Dziękuje i Pozdrawiam Leonardo da Vinci
Polecam również mBank i eKONTO.
Jeśli ktoś byłby zainteresowany tym kontem to może założyć je przez moją stronę, a otrzyma wtedy 50 złotych. Po linka proszę napisać wiadomość PW. Pozdrawiam
Darmowe konto w Fortis Bank, bez oplat miesiecznych, najnizszy pakiet, ten drugi to juz 6,50zl, przelwy 50gr i transakcje przez internet ;]
50 gr za przelew? Bez jaj..
Za darmo nic nie ma niestety. Najtaniej wychodzi nadal mbank... Niestety nie ma innych opcji. a do ebaya jeszcze paypal się przyda, ale to i tak się nie obędzie bez zwykłego PL konta.
Są inne opcje: getinonline i idea bank - karta, przelewy, konto - zero złotych i żadnych wymagań.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Gdzie założyć konto bez opłat": - darmowe e-konto i brak opłat za przelewy - w jakim banku założyć konto? - Kiedy mozna załozyć konto firmowe? - Gdzie konto internetowe? - Konto internetowe, ale gdzie?
• Strona 1 z 1
|
|