|
Genialny Biznes,Wspaniałe Zyski-Wata Cukrowa - strona 3 |
Genialny Biznes,Wspaniałe Zyski-Wata Cukrowa
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
no a jak mówiłem, żeby portal nasza-cela.pl otworzyć, to nikt nie chce, a tu proszę....recydywka też chce se pogawędzić..
A co uważasz że osoby które siedziały nie mają do tego prawa? Każdemu może się noga powinąć i czmychnąć za kraty.
Witaj kryminalistko! Pomysł jest w 100% rentownym biznesem.Na wyprodukowanie średniej waty cukrowej która sprzedasz średnio za 2,50 zl dajesz jedną łyżeczke herbacianą cukru.Z jednego kilograma cukru zrobisz średnio 48-50 wat co daje sumę 125zł zysku - gaz 15 zł(zużycie gazu na takową ilość wat) prądu nie licze bo z tego co wiem to chcesz sprzedawać z auta,a wieć akumulator Ci wystarczy który bedziesz ładować po skończonym dniu.Do takich biznesów potrzeba niezmiernej fantazji i pewności siebie w tym co wydaje się realne a więc nie przejmuj się negatywnymi opiniami ludzi bo im tego brakuje.Powodzenia.
Pomysł może i dobry ale jeszcze zapomniałeś dodać ze trzeba wykupić miejsce do sprzedażny.ja jak kiedyś zaczynałem od straganu warzyw to na ulicy ganiają jak się prowadzi handel bez opłaty.
Pomysł może i dobry ale chyba Wioletta już w tym sezonie go nie zrealizuje...Już lipiec a Wioleta jak nie było tak i nie ma...
Witam posiadam w sprzedaży wózek do robienia popcornu,waty cukrowej,gotowanej kukurydzy +sheaker do soków.
Zarobki-sheaker z sokami-500% Popcorn-600%,kukurydza-500%,wata cukrowa1000% coca cola 150% MARŻY-fotki wyślę na emaila-cena to 24.000zł więcej informacji udzielę pod nr tel 665777764
pomysł dobry ale na samej wacie daleko nie zajedzie / chyba że poza sezonem będzie coś dodatkowego lub wata podawana w centrum handlowym / a co do zusu to nie martw się zatrudnij się w firmie zagranicznej UE za 'grosze' jako pracownik reklamy działający na terenie UE i za zusik nie będziesz płacić a firma zagraniczna odprowadza za ciebie składki 'groszowe' ale coś za coś / jeżeli będziesz wykonywać pracę np nosić koszulkę reklamową lub czapeczkę przez godzinę dziennie to wykonujesz pracę i ok ale jest wiele firm , którepseudozatrudniają i tam nie wykonuje się nieoficjalnie pracy / a o emeryturze zapomnij jako świadczenie państwowe tylko prywatnie zacznij oszczędzać / na państwo mogą jeszcze liczyć 50-60 latkowie młodsi zobaczą za 5-10 lat co będzie / będzie trzeba właśnie watę kręcić aby dorobić do emerytury więc biznes ma przyszłość / DOLCE VITA
Witam,
chciałbym zaproponować mój własny pomysł na stoisko z zakręconymi chipsami. Byłem w tym sezonie już na 3 festynach i interes idzie świetnie. Skompletowałem sprzęt za 200zł (wszystko nowe) i robię takie same zakręcone chipsy jak panowie ze sprzętem za 14 tys. i 2.5 tys. Swój pomysł jestem gotów sprzedać za 800zł. Forma sprzedaży jest mi obojętna, może być allegro, osobiście lub co kto wymyśli.
A ciekawe jak to by było sprzedawać taką watę w Anglii dokładnie Szkocji Edenburg tutaj w lecie jest zawsze festiwal a nigdy jeszcze tego nie widziałem :) może ktoś coś wie?
no, ja też się podłączam ciekawe jakby takie coś sprzedawać w nowej zelandii
Ja sie podlaczam ciekawe jakby takie cos sprzedawac w Etiopii i w Burkina Faso.
Drugi raz powielony żart już nie jest zabawny.
Ktos juz pytal o Etiopie i Burkina Faso? To przepraszam.. Nie zauwazylem.. Musial admin wykasowac..
<ziew>
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Genialny Biznes,Wspaniałe Zyski-Wata Cukrowa - strona 3": - WATA CUKROWA - Wata cukrowa - Wata cukrowa w wakacje - Wata cukrowa a prawo - Popcorn i wata cukrowa
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
|
|