|
Geniusz do wynajęcia |
Geniusz do wynajęciaBiznes Forum ‹ Po godzinach ‹ Dowcipy
Autor
Wiadomość
Jak wiecie jestem tu na tym forum osobliwością chyba nawet rozpoznawalną mam dużą wiedzę z różnych dziedzin od koksotechniki po budowe tak zwanego perpetum , no i jakoś ostatnio proponowałem że podejme prace nawet za 5zł / godz i nikt sie nie zgłosił Pracy nie ma czy co ? ale nie o tym chciałem tu pisać pomyślałem że może zajme się doradztwem albo rozwiązywaniem cudzych problemów troche dla sportu troche dla kasy poprostu szukam obecnie zatrudnienia dla moich mięśni lub szarych komórek a najlepiej jednych i drugich Wiem że są tu ludzie z całej polski ale jeśli ktoś z okolicy Skierniewice - Warszawa potrzebuje pracownika najemnego który odwali za niego trud pracy to prosze o kontakt chodz i mam w sumie pytanie do ogólu co ja moge robić czy ktoś ma pomysł co robić nie posiadając żadnego kapitału tylko przepastną wiedze praktycznie na każdy temat ? No cóż Polska to kraj geniuszy i jak tu się przebić , w irlandi zakłada sie całe firmy żeby pobudować dom a tu wystarczy jeden bezrobotny na pełen etat za 12zł / godz bo tyle widziałem że proponują murarzom wiec co może robić w tym kraju geniusz ? czy musze powiedzieć jak Ferdek Kiepski że niema w tym kraju pracy dla ludzi z moim wykształceniem a może panowie szlachta któryś z was założy portal dla ludzi bez pracy tylko nie płatny jak co niektóre żeby reklamy nie robić Czy naprawde musze być 5 milionów którymś który wyjedzie za chlebem na stałe z tego kraju ? NIkt nie ma pomysłu dla mnie na prace bez kapitału ? napewno nikt tego nie przeczyta i nie odpowie ale cóż prubowołem.
Taki z ciebie geniusz, tyle rewolucyjnych pomysłów i co, stać cie tylko na usługi porządkowe ?
Piotruś - jesteś zajebisty !:) !:) !:)
o przepraszam to nie są usługi porządkowe bo nie pracuje dla każego to ja wybieram gdzie pracuje i skim a po za tym to raczej praca najemna a nie usługa , Oczywiście za coś żyje na chleb mam i opłaty też . szukam pracy bo chleb mam bez pracy szukam pracy raczej na przyjemności , a nie bo nie mam co jeść .
No zawsze moge zająć się tworzeniem sztuki np. wyrobów z masy solnej , rysowaniem portretów , tworzeniem grafik na koszulki ale to nie jest to co tygrysy lubią najbardziej.
tak jak sądziłem zero konkretu ale cóż " no nie ma w tym kraju pracy dla tak wykształconego człowieka jak ja " a w domyśle załatwiam wyjazd na stałe z tego kraju i czuje że choć niechcem to muszem wyjechać .
Dobry wątek. Dawno się tak nie uśmiałem:) Pozdrawiam autora i życzę powodzenia.
Popieram jedno sformułowanie, że żadna praca nie hańbi! Ale jako Geniusz powinieneś liczyć na coś więcej oraz zwiększyć stawki godzinowe!
mówisz że śmiesznie to poczytaj Gumtree to są jaja a ja poważnie dałem ogłoszenie że za 5zł godzina i zero odzewu ludzie pracowników nie poszukują robota sama sie zrobi.
Ale Ja się nie śmieje! Absolutnie! Napisałem tylko żebyś podwyższył stawki za godzinę. Zauważ, że teraz z zatrudnieniem są problemy!
myślę że w ten sposób będziesz mógł się do tego gościa odezwać jak przekroczysz 1000 postów.
Celna uwaga !:) !:) !:)
nie można być specjalistą od wszystkiego, bo tak się nie da. I nikogo nie przekonasz że akurat Ty rozwiążesz jego problem np. z dziedziny fizyki atomowej, mimo że masz na koncie 1,5 tyś postów :):)
Ja myślę, że nie możesz jednocześnie pisać o sobie "geniusz", "wykształcony" i tym podobne superlatywy oraz że starczy Ci 5zł/h. Może w ten sposób wzbudzasz niepewność u potencjalnego pracodawcy?
dokładnie. Geniusz zna swoją wartość, i tak naprawdę to nie musi szukać pracy, bo to ona go znajduje. I pytanie czy Geniusz szukał by pracy w internecie?
Postanowiłem odpowiedziec na pare pytań tu mi zadanych jest to forum a więc moje ogłoszeni brzmialo że nawet za 5zł / godzina plus dojazd po drugie nie pracuje z każdym i u każdego praca w ogrodach to forma relaksu psychicznego przy okazji której zarabiam pare groszy i jak wspomniałem szukam pomyslu na zarobienie na przyjemności a nie na życie codzienne
jestem specjalistą od wielu rzeczy ale brak mi papierka i tym jestem gorszy Potrafie zbudować kilka maszyn które zrewolucjonizowały by wiedze o energi naprzykład magnetic motor to można zobaczyć na youtube lub grawitron to moja konstrukcja ale nikt niechce tu takiej wiedzy energi za darmo i dobrego biznesu Mam wiedze z dziedziny organizacji targowisk, ale brak mi papierka nieliczy się to że 20 lat spędziłem na rynkach , mam pojęcie o sztuce rysunku portrecie to też nikogo nieinteresuje brak kasy na inwestycje oczywiście posiadam wiedze tak abstrakcyjną jak astrologia tarot czarna magia ale otym nawet nie wspominam bo po co wykształcenie się liczy a nie wiedza , jestem dobrym grafikiem , pisze strony html i htm z elementami java też pomimo że to potrafie nie ma chętnych na takie usługi ale uczyłem sie tego by nie płacić innym za te usługi i Naprawde szukam pomysłu na dalszą droge pobytu na tym łez padole Ma ktoś taki dla mnie ?
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Geniusz do wynajęcia": - Językowy geniusz - Portal Piotra Geniusz - PIOTR GENIUSZ REALITY SHOW - Piotr Geniusz? Dlaczego sie nie udziela na forum? - PIOTR GENIUSZ wywiad rzeka w odcinkach na youtubie.
|
|