|
Getin Bank-Franczyza |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Franchising, franczyza
Autor
Wiadomość
Panowie i panie co myslicie o ofercie franczyzowej Getin Banku,bo usilnie sie zastanawiam nad otwarciem placowki w 20tys. miescie. w przyszlym tygodniu umowiony jestem z przedstawicilem banku.Macie moze jakies wskazowki przed rozmowa?bo to moja pierwsza tego kalibru.
Miałem ostatnio rozmowę z przedstawicielem eurobanku. Była to tez moja pierwsza rozmowa tego typu.
Rozmowa wygląda raczej jak rozmowa o prace. Na drugiej takiej rozmowie na pewno przygotowałbym się bardziej profesjonalnie:) Pierwszą rzecz jaką bym zrobił to przedstawienie SWAT oraz wszystkiego co związane z pozyskiwaniem nowych klientów. Ważna jest też znajomość oferty banku. Daj znać jak poszła rozmowa Pzdr i życze powowdzenia
co to jest SWAT??
Heheh dobre:)))
SWOT a nie SWAT. Mój błąd:p
Wpisz w googlach analiza SWOT :-)
getin holding -
getin bank getin leasing getin raty noble bank open finance powszechny dom kredytowy fiolet kredyty panorama finanse wybór masz, chyba najlepszy pomysł to open finance lub w małych miastach panorama finanse powód? ludzie naprawdę wierzą że to są niezależni eksperci kredyty hipoteczne to wciąż hit, a w takim miasteczku około 80 tys pracując od pon do sob po 8 godzin w dwie osoby masz umówionego klienta praktycznie cały czas. pracowałem kiedys... więc mogę powiedzieć jak wyglada taka praca od środka
|
|