|
Gielda papierow wartosciowych |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
Witam,ktory dom maklerski polecacie(oplaty,prowizje itp.) przez ktory moglbym sprzedawac i kupowac akcje online,prosze o rady,dzieki.
Jeżeli jesteś początkujący to polecam eMaklera w mBanku. Jeżeli jesteś bardziej zaawansowany i siedzisz nad wykresami 10 godzin na dobę to polecam BZWBK. Ja mam eMaklera i jestem zadowolony. Natomiast problemem jest sama giełda. Obecne rekordy jak dla mnie oznaczają, że nie warto już nic kupować, tylko sprzedawać. To pytanie - który dom maklerski - powinieneś zadać 4 lata temu. Teraz miałbyś willę i porshe z małych oszczędności.
Witam,
nie wiem, czy wiesz, ale 4 lata temu gielda tez byla na historycznych maksimach, i prawdopodobnie za nastepne 4 lata tez na nich bedzie ;) to taka przypadlosc tego typu interesu. Spolki caly czas rosna generujac dywidende i powiekszajac swoj kapital. Pomijajac kilkadziesiat spolek typowo spekulacyjnych (tzw. balonow) wiekszosc duzych i stabilnych firm bedzie rosla. Ale niech to nie uspi ostroznosci. Nawet najlepsza spolka moze pasc w ciagu miesiaca ;) To tak w ramach dygresji. Pozdrawiam Jerry
|
|