|
Giełda Słomczyn, Wólka Kosowska |
Giełda Słomczyn, Wólka Kosowska
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
Słuchajcie mam takie pytanie do was. Czy mogę normalnie kupować na takich giełdach towary nie mając firmy? Może pytanie was zdziwi ale nigdzie nie moge podstawowych informacji o tym znaleść. Proszę o konkretne i praktyczne informacje, jak ktoś wie coś o tym więcej nie koniecznie do tego konkretnego pytania to piszcie albo podajcie jakieś linki z info czyli co muszę wiedzieć;). Z góry dzięki:)
Jasne że możesz ostatnio byłem w Wólce Kosowskiej i rozglądałem się za różnymi rzeczami. Mozna kupować nie posiadając firmy niektórzy sprzedawcy z Wólki nie sprzedają jednak poniżej jakiejś ilości to już kwestia dogadania się.
czyli "jden ciort" czy ma sie firme czy nie, ceny takie same, tylko na hurtowo?
Czy dostane tam swieczki/znicze??
Słomczyn to giełda samochodowa... tam się zazwyczaj sprzedaje to co się kupi w Wólce :D
tak?! nie wiedziałem, że tak to działa, skoro na giełde samochodową takie rzeczy z wólki przyworzą znakiem tego że w wólce jest wszystko?
Nie, raczej oznacza to ni mniej ni więcej, że na Słomczynie jest wszystko! Bo oprócz samochodów jest tam 'targ', na którym sprzedaje się multum innych rzeczy.
gelo007, chodziło mi o coś innego, ktoś wcześniej napisał że towary w słomczynie iejako pochodzą w dużej mierze z wólki, i stad było pytanie, czy zatem w wólce jest taki duży wybór najróżniejszych towarów.
w wolce jest w prawie wszystko odziez od bielizny do kurtek malo jest polckich producentow portfeli porosole torebki biezuterija narzendzie buty tez jest prawda ze mozesz to kupic bez prowodzenie firmy ale wiecej jezeli chodzi o buty to tylko karton (24-12 par) odziez tez na poczki to (6-12szt.) no i tak to dziala pozdrawiam!
jeszcze wybor jest nie wiarygodny duzy i hal tez ok.10 takze za pierwszym razem wszystko nie obejdziesz a mozesz sie zakrecic i pomylic drogi ja teraz robie zakupy w roznych koncach tej konstrukcji i za kozdym rozem zastonawiam sie czy wyjde tam gdzie chce
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Giełda Słomczyn, Wólka Kosowska": - Wólka Kosowska - Wólka Kosowska - co i jak ? - Wólka Kosowska? - Wólka Kosowska czy Tuszyn - Wólka Kosowska art poscielowe
• Strona 1 z 1
|
|