|
Giełda Tuszyn |
Giełda Tuszyn
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
mam pytanie o giełde w tuszynie o której zaczynaja o której kończą i czy faktycznie tam jest najtaniej ,czy są jakieś hurtownie odzieży niedaleko tuszyna
tylu biznesmenów a żaden niechce sie podzie;lić wiedzą ? to może jest jakaś strona z tuszyna?
Może tutaj coś znajdziesz :)
dzięki wielkie
Czy w tą niedziele giełda jest otwarta?
cześć w ostatnim czasie zaczęłam się zastanawiać nad otwarciem sklepu z odzieżą - podejrzewam, że zdecyduję się na odzież damską.
Moje pytanie jest nastepujące- czy kupując odzież na giełdzie w Tuszynie, a potem ją odsprzedając można zarobić? Chodzi mi o to jakiego rodzaju rozbieżności cenowe tam występują? Czy generalnie warto w ogóle tam pojechac - jestem z południa Polski i nie chciałbym pojechac tam na marne. Czy znajdę tam np ciuchy z lnu, bawełny? czy tylko wszystko sztuczne? jakiego rodzaju ciuchy generalnie tam znajdę? czy ktoś się tam zaopatruje i mógłby mi podpowiedziec na co można się nastawiać. Aha i jeszcze jedno wazne jak dla mnie pytanie czy jeśli kupowałabym tam hurtowo czy oni wystawiają faktury albo rachunki- chciałabym prowadzić sklep legalnie i nie mieć żadnych problemów z Urzędem Skarbowym.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Giełda Tuszyn": - Tuszyn - Tuszyn - Tuszyn - Tuszyn kolo lodzi - Przyjmę towar na Tuszyn !!!
• Strona 1 z 1
|
|