Słuchajcie , szkoda zawracać sobie głowę tą franczyzą , ja wysłałem kilka razy zapytanie ofertowe i nigdy nie dostałem żadnej odpowiedzi
Pozdrawiam wszystkich upartych
|
Glazura za grosze - strona 4 |
Glazura za grosze
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Franchising, franczyza
Autor
Wiadomość
Słuchajcie , szkoda zawracać sobie głowę tą franczyzą , ja wysłałem kilka razy zapytanie ofertowe i nigdy nie dostałem żadnej odpowiedzi
Pozdrawiam wszystkich upartych
potwierdzam poprzednika...kilka razy prowadzilem z nimi rozmowe telefoniczna bo oczywiscie pisemnie nie racza odpowiedziec.Chcialem otworzyc salon w Małopolsce i powiedzieli mi zebym zlozyl wniosek i zostanie rozpatrzony za pół roku bo obecnie braklo im namiotow i wstrzymuja powiekszanie sieci.Bardzo dziwna strategia.Miałem jechać sprawdzic jak funkcjonuja inne salony ale ostatecznie darowałem sobie
Witam,
i co zainteresował się ktoś bardziej tym tematem ?? Sam jestem ciekawy tego typu firmą. Pozdrawiam
Bardzo fajny temat ale firma nie przewidziała takiego zainteresowania ze strony przedsiębiorców dotego lekko lub bardziej nie kompetentna załoga. Z drugiej strony jeśli tych namiotów i towaru było by tyle ilu zainteresowanych to mielibyśmy ich więcej niż biedronek.
Ktoś oferuje także płytki 2 i 3 kategorii ale firmowe tzn projektowane i sprzedawane pod własną marką przez naszych najlepszych producentów są czasami uszkodzone lub odbarwine uszczerbione itd oddaje je chyba za 250zł/paleta około 50m2 jak ktoś chce to poszukam namiarów na tą firme i udostępnie oczywiście gratis hihi Pozdrawiam
do poprzednika proszę o taką informację na priv :) jeśli nie umieści jej na ogólnym
zastanawiam się nad takimi płytkami podstawowe pytanie czy na samych plytkach to ma szanse bytu?
Tez męczy mnie to samo pytanie, czy na samych płytkach to jest opłacalny biznes. Powiem Wam, że mi się udało bez większych przeszkód z nimi skontaktować. Teraz chce porozmawiać o warunkach.
to jak dowiesz się czegoś konkretnego to napisz te informacje na forum. Dowiadywałeś się o te namioty które mieli dawać ale koniec końców mieli jakieś z tym problemy ?
lw147 Jasne nie ma problemu. W tamtym tyg przystopowałam niestety na chwilę z rozmowami z Glazurą o warunkach, bo miałam straszne urwanie głowy z innymi sprawami. Ale w tym tyg planuje wrócić do rozmów i jak będę coś wiedziała to podzielę się tą wiedzą tutaj.
to czekam na odzew z twojej strony :)
Czy ten biznes można otworzyc we własnym lokalu nie biorąc namiotu ?
od ostatniego postu minal rok , a temat ciekawy. jak ktos ma do czynienia w tym interesie to moglby sie podzielic jakimis informacjami, np jaka duza musi byc miejscowosc zeby ten namiot postawic bo otym nikt nie napisal. mam tez prosbe do uzytkownika lader3 o udostepnienie tej informacji jesli moze:)
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Glazura za grosze - strona 4": - GLAZURA ZA GROSZE. - Glazura - Glazura Królewska - Materialy budowlane - glazura. - Płytki ceramiczne, glazura. Pomorskie
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
|
|