|
Gokarty |
Gokarty
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam jestem nowy w temacie zakładania i prowadzenia działalnosci. Poprostu pewnego dnia wpadłem zeby załozyć tor gokartowy na parkingu obok tesco. Pierwsza rzecza jaka zrobiłem to napisałem do tesco w sprawie czy jest mozliwosc załozenia owego toru. Jak narazie czekam na odpowiedź. Bo bez pozwolenia nici z mojego planu... No to by było na tyle w sprawie pomysłu. Jesli dostane odpowiedź pozytywna dla mnie to co dalej. Chodzi mi dokładnie gdzie mam pujsc po co itd. Kapitał mam. Sprawdziłem mniej wiecej ile kosztuja gokarty i na innych torach w innych miastach ile mniej wiecej biora za jazde itp. wiec wiem czy sie to opłaca czy nie. Prosze o odp.
Dzieki za wyczerpujaca odpowiedź na moj temat. Mozna na was liczyc ....
Idz do urzedu i tam sie powinienes wszystkiego dowiedziec
w łodzi było kilka torów i pod różnymi marketami ale i tak żaden z nich nie przetrwał ponad 3-y miesiące
więc to jest chyba niezbyt trafny pomysł co innego tor kryty całoroczny ze stała ekipa i etc. ale to już są wielkie koszty utrzymania kadry i całej infrastruktury POWODZENIA
gokarty to bardzo skomplikowana rzecz. ktoś kto niema pojecia o tym to tego biznesu nie otworzy. Z tym torem na parkingu to taki sobie pomysl lepiej wynajac hale tym bardziej ze karting jest na topie i w modzie. jeszcze jedna rada wybor kartow to bardzo ważna rzecz i podłoze musi byc gladkie niemoze to byc kostka brukowa powodzenia
Sprawdź również podobne tematy:Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|