|
Google AdSense - strona 3 |
Google AdSense
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Biznes Forum
‹ Biznes w Internecie
‹ Programy partnerskie
Autor
Wiadomość
Mateusz powiedz jak sobie poradzić z rachunkiem przy ryczałcie? co wpisać przy "Nazwie usługi" doszukałem się na forum że reklama nie jest w wykazie PKD. Może być usługa informatyczna?
witam mam pytanie dotyczące Adsense...
Większośc pp udostępnia link polecający z którego mogą logowac się inni użytkownicy do pp ( moi poleceni) ale niewie ktoś czy google oferuje taką możliwośc... przeglądałem panel kilka razy i nic niemogłem znaleśc...no chyba że słabo szukałem albo źle...dzięki za odpowiedz...
Zwięźle: Google nie ma czegoś takiego.
To jak można polecać użytkowników..? Bo przecież adsense płaci 250$ za poleconego ...
Google ma reklamy z kodami, w ten sposób możesz polecać ich produkty. Niestety od jakiegoś czasu nie można polecać Adsense (można polecać tylko osoby z Ameryki Północnej, Łacinskiej i Japonii).
Więcej może znajdziesz na stronie o odnośnikach https://www.google.com/adsense/support/ ... topic=1449
Jżeli na stronce oferuję jakieś usługi, to czy, gdy wstawię tam AdSensa nie wyciągnie mi potencjalnych klientów do konkurencji?
Czy jest moliwośc zablokowania reklam o treści podobnej do moich?
tak jest filtr reklam konkurencyjnych mozna tez poprzez niego eliminowac reklamy platne po 1 cencie jak testy iq i inne badziewia ale to mozolna praca
niestety adsense nie ma programy partnerskiego ;/ a przydałby się, kody na 250$ można dostać mailem, pocztą jeśli już korzystasz z ich usług, albo kupić na allego po 50 zł
Hej jestem tu nowa
a co sądzicie o google AdWrods? Czy to dobry sposob na reklame portalu? a może jest już taki wątek na forum... pozdrawiam!
Jeśli dobrze poprowadzisz kampanię to efekty będą zadowalające. Ale trzeba stale monitorować efekty, wyciągać wnioski i dostosowywać reklamy.
Hej,
a ja mysle, ze reklamy takie jak AdSense i w ogole marketingowe narzedzia google sa bardzo przydatne jednak!
A ja polecam Adsense, może i kurs spada, ale są rzetelni, terminowi i wypłacalni, w przeciwieństwie do niektórych polskich firm :)
Fakt, że reklamy nieraz drażnią, ale właśnie adsense ma mniej drażniące niż inni, a często jest to dodatek do treści, chętnie odwiedzany przez Użytkowników.
Adwards również polecam, decydujesz o kwocie i sam tworzysz reklamę. Najlepiej zapoznać się z zasadami pisania u nich tekstów i stosować się. Ciekawy tekst dobrze mówiący o reklamowanych produkcie może go niexle poprzez tą formę reklamy rozpromować. Możan wybrać lokalizację, w której pojawia się reklama itp. Szybki efekt. Przydaje się też dobra strona docelowa, czyli ta którą reklamujesz. Dobra jakość i dobrze dobrana, często powinna to być jakaś podstona a nie strona główna.
Mimo wszystko AdSense jest dosyć rygorystyczny.Byle co im się nie spodoba a można liczyć na zbanowanie konta.
Jednak jeżeli masz już dobrą stronę www lub bloga które generują dużą ilość wyświetleń oraz mają duże zainteresowanie wśród ludzi to na pewno jest to najlepsza metoda zarobku na swojej stronie www/blogu. Tyle z mojej strony
Google to solidna firma, dba o reklamodawców, doświadczyłem tego na własnej skórze ale nie jestem i nie będę reklamodawcą, jak tego doświadczyłem? Nie pytajcie, niektórzy się domyślą a kto nie zdoła to i dobrze, nie będzie próbował kombinacji :)
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Google AdSense - strona 3": - Google AdSense ? - Podatek od Google AdSense - Google AdSense jak zarobić? - Problem z Google Adsense - Google Adsense i faktura
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
|
|