|
Google + |
Google +
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes w Internecie
‹ Reklama w internecie
Autor
Wiadomość
Jak oceniacie przydatność nowej funkcji Google +? Firma prowadzi kampanię, która ma się przeciwstawić Facebookowi, przy pomocy przycisków "+" . Ma to też ułatwić pozycjonowanie strony. Pytam Was, ponieważ mam stronkę, którą muszę jakoś rozreklamować i szukam jak najtańszych i najskuteczniejszych sposobów. A google + ostatnio stało się "modne" co równa się wielu potencjalnych użytkowników z tego serwisu.
nie dadzą rady pokonać FB, wystarczy zobaczyc jaka reklamę zrobil film oparty na facebooku
no narazie maja plecy i jeszcze dluga beda mieli sam narazie korzystam fb a + jakos mnie spec nie przyciaga, kopiowanie podobnych pomyslow chyba gigantowi nie wyjdzie na dobre
Mam podobne odczucia. FB teraz przewodniczy wszelkim serwisom społecznościowym. Jednak ekipa google tez jest prężna, wychodzą na przeciw z coraz to nowszymi pomysłami. Może to "+1" nie jest teraz popularne, ale w przyszłości może być. Ja szukam reklamy dla swojej strony i szukam wszelkich pomysłów jak to zrobić. Duża też ilość tych +1 pozycjonuje stronę , a tego akurat FB nie oferuje.
facebook miazdzy konkurtencje, prawie na kazdej stronie jest lubie to! pomaga reklamowac, po co placic na nk skorro znacnzie mniej ludzi z tego korzysta??? zreszta fb masz wg mnie lepiej zarysowane grupy wiekowe odbiorcow co napewno pomoze przy doborze kampanii
+1 Google też znajduje się na coraz większej ilości stron. Przy takim potencjale, jaki ma Google, rozwój jego serwisu powinien być kwestią czasu.
No właśnie tez tak myślę. Dlatego chciałabym już w tym "biznesie" zacząć działać. Macie może jakieś pomysły jak zyskać wiele +1 dla swojej strony?
potega google jest nie ograniczona :D ale fakt ze to co chcesz zrobić wymaga pracy i troche umiejętności informatycznych
co do google + to kwestia czasu a pojawi sie cos nowego :) chyba fb ma pierwszeństwo teraz we wszystkim "lajkowo" mozesz spróbować na poczatek tam,
A czy to +1 nie jest widoczne tylko dla znajomych ?
szczerze to tez sie nad tym zastanawiam jezeli tylko tak to wyglada to calkowicie odpada, ale gdzies widzialem ze + jest widoczna ilosc.. tylko i tak jest mniej popularny od fb wiec lepiej obecnie skupic sie na fb:)) ja osobiscie nie wierze ze google przejmnie wiekszasc rynku czy stanie sie powaznym udzialowcem, nikt nie jest nieomylny
bez przesady takie potegi jak google, youtube, facebook twiter rzadza rynkiem :D
decodrew wejdz na lajkowo i tam ci wszystko wytłumacza + jest widoczny dla wszytskich
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Google +": - Google AdSense - Google Adwords - Chaotyczne google - Adwords google - pomysl z google:)
• Strona 1 z 1
|
|