niestety narazie na (-), ale to kwestia czasu. czekam na decyzje co do dlugu. Odbieram jej koniec zyskami :) jesli cos pojdzie nie tak, od razu sprzedaje wszystko... max trzymam do (-) 5-6%
pozdro
|
GPW, co myliscie na taktyke kup i trzymaj?300tys - strona 3 |
GPW, co myliscie na taktyke kup i trzymaj?300tys
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Biznes Forum
‹ GPW
‹ GPW - Giełda Papierów Wartościowych
Autor
Wiadomość
niestety narazie na (-), ale to kwestia czasu. czekam na decyzje co do dlugu. Odbieram jej koniec zyskami :) jesli cos pojdzie nie tak, od razu sprzedaje wszystko... max trzymam do (-) 5-6%
pozdro
Ile zarobiłeś na giełdzie od początku inwestowania ?
Ile inwestujesz na gpw ? (ile się tym interesujesz ) ?
hehe .. miałeś nosa ... Powiedz jak to wywnioskowałeś ( jestem laik i po prostu czytam fora zadaje pytania ) ;d odpowiedz na moje pytanie z poprzedniego posta . Pozdro
Jak tam ludzie ?:) ja mam sie swietnie i caly czas ide do przodu.
ostatnio super, trafna inwestycja w Alchemia, aktualnie 7% profitu :) kopex aktualnie +21% portfel w okolicach 400 tys :)
W moim odczuciu Alchemia, Kopex, Mni pojdzie jeszcze sporo do gory, jesli Grecja sie ogarnie i jakos dogada, a nawet jak nie to maja szanse i tak rosnac te spolki. Polecam, pozdro
Alchemii udzial w portfelu zmniejszyl sie do 30 tys + 15 tys na innym koncie... Sprzedalem dzis akcje za 50 tys na 6,50 wiec jestem zadowolony. dzien skonczyl ~~+2,5% MNI zakonczylo sie +5%~~ sprzedalem wiekszosc na +6%. Kopex spadl -2,7%. Ograniczylem pozycje na rynku, pozdrawiam
Witaj abdi123, świetnie idzie Tobie ta gra na GPW. Ja od dłuższego czasu przymierzam się do gry na giełdzie, ale jakoś nie mogę sie do tego zabrać . Może opiszesz w kilku słowach jak zaczynałeś przygodę z GPW i co spowodowało, że ograniczyłeś pozycje na rynku?
Gratuluje sukcesów na GPW i pozdrawiam.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "GPW, co myliscie na taktyke kup i trzymaj?300tys - strona 3": - GPW - rekomendacja trzymaj od KBC - 300tys PLN na biznes - Zainwestuję 200-300tys... - Mam pomysł, potrzebuje 200-300tys - Drogi butik w Warszawie za 300tys
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
|
|