|
GPW - Literatura - strona 2 |
GPW - Literatura
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ GPW
‹ GPW - Giełda Papierów Wartościowych
Autor
Wiadomość
Wielki plus dla autora wątku, naprawdę ciekawe i wartościowe zestawienie. Brawo!
Fantastyczna lista, brawo.
Ktoś czytał Bernstein'a? Warto?
Przeczytałem około 40 różnych pozycji książkowych o giełdzie i mogę powiedzieć że 90% z nich to zwykła makulatura, na którą szkoda czasu. Podstawa to AT, własny dopracowany system transakcyjny i lata praktyki. Jeśli ktoś jest tak wytrwały jak ja w temacie na pewno nie zginie na GPW.
Nie sztuką jest znać AT, sztuką jest umieć ją stosować:)
Witam!
Odświeżam wątek: czy może ktoś ma w wersji elektronicznej książkę D. Luenberger'a "Teoria inwestycji finansowych'? Z góry dziękuję za pomoc :)
Trzeba trochę w necie poszukać , bibliotekach ... Może podawajmy tu linki do pdfów związanych z gpw ...
Pozdro
Witam,
mam do zaoferowania film w którym jest duża porcja wiedzy o inwestowaniu. Przedstawiona jest w nim najskuteczniejsza metoda zakupu akcji potwierdzona wyliczeniami. Jeśli chcesz zdobyć wiedzę i pieniądze to proszę o kontakt pw.
Ile ?? $$ ? życzysz sobie ?
Szczegóły na pw
Na rynku w Styczniu pojawiła się znakomita pozycja amerykańskiego guru inwestowania Roberta Minera
"Strategie inwestycyjne o wysokim prawdopodobieństwie sukcesu". Przedmowę napisał Pan Paweł Danielewicz, autor "Geometrii Fibonacciego", recenzję Pan Paweł Szczepanik. Książka do kupienia w sieci (Maklerska, Allegro, Infoinwestor)
Przeczytaj również posty podobne do tematu "GPW - Literatura - strona 2": - Literatura - Literatura - Literatura GPW - literatura - literatura biznesowa
• Strona 2 z 2 • 1, 2
|
|