|
Grupa handlowa, sprowadzenie i handel odzieżą - strona 2 |
Grupa handlowa, sprowadzenie i handel odzieżą
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
byłbym zainteresowany tymi butami ale zależy od ceny i jakie to buty
Każdy byłby zainteresowany, a później okaże się, że nikt nic się nie odezwie. Ja proponuję przypisać kilka konkretnych kandydatur do każdego województwa, po czym zacząć analizę i weryfikowanie kandydatury, co na koniec będzie zwieńczone współpracą.
witam
czekam jeszcze. jest kilka konkretnych ofert. pozniej zaproponuje spotkanie dla wszystkich celem ustalenia szczegolow np u mnie w domu badz w jakims lokalu pobliskim. Jezeli ktos nie bedzie chcial przyjechac to juz nie mok problem. nie bede za kazdym chodzic i prosic "zrobmy cos wspolnie, zarob", bo jak nie chce to nie, niech pozostanie w strefie teorii... pozdrawiam
pafi a skąd masz te ceny to są chińczycy już sprawdzeni przez kogoś czy tak gdzieś z neta wyciągnąłeś
witam
jestem w trakcie negocjacji cen i ogolnych warunkow. co do cen to skoro pare firm podaje podobne to raczej nie powinny sie roznic za wiele miedzy przedsiebiorstwami. ale dobre pytanie. pozdrawiam
Witam, chętnie wejdę w chiny, znam się b. dobrze na handlu zagranicznym i ostatniego pracodawcy ściągałem kontenery, ale niestety kasy niet! Teraz nie pracuję bo mam żonę w ciąży z komplikacjami ale za 4 tygodnie jestem do dyspozycji 24/7, tzn już od dziś jestem dostępny 24/7 ale raczej dłuższych wyjazdów jak 1 dzień nie mogę robić. piszcie więc na prywatny adres
Greg
i jak tam sa osoby chętne do współpracy czy kończy sie na postach
witam
Jestem jak najbardziej zainteresowany.Mieszkam w Będzinie (woj.śląskie) i tutaj planuję otworzyć sklep z tanią nową odzieżą + 2 stoiska na targu.Jeżeli temat jest aktualny i są ludzie którzy rzeczywiście poważnie o tym myślą i wiedzą o czym mówią to ja w to wchodzę.pozdrawiam.
Jaki wkład pieniężny wyszedł by na głowe ??
zachodniopomorskie jestem zainteresowany otwarciem punktu sprzzedazy prosze pisac na priv grzes811@wp.pl
w tym tygodniu sprawdze ilosc chetnych i odezwe sie do kazdego. jesli wszystko bedzie po mysli, zorganizujemy spotkanie, celem omowienia szczegolow...
pozdrawiam
witam,
a zorientowałes sie jaki byłby koszt całego kontenera?? i ile osób mogłoby wejsc w skład takiej grupy??
interesowała mnie ta branża i dalej w sumie interesuje
PAF wyjasnij dokładnie jak obliczyłeś wszystkie podatki w przeliczeniu na jedną kurtke? Najlepiej rozpisz wszystkie koszty w poscie. Dla zainteresowanych oto jedna ze stronek chińskich gdzie mozna kupić kontener. Znajomy planuje kupić 300sztuk spodenek Calvin Klaina po 2-5$ tylko poprosił mnie o rozeznanie z cłem itd Jak sprawa wygląda w polsce, ponieważ w przypadku zamowienia do niemiec, na granicy towar zostaje zatrzymany dokładają podatki cuda niewidy i wcale nie jest tak tanio pzdr
Rozumiem, że zakup od oficjalnego dystrybutora marki? A jeśli nie to ryzyko zatrzymania towaru wliczone w 'biznesplan"?
dzejes ma racje, niech znajomy sobie odpusci. W Chinach nikt nie szanuje znakow towarowych i wiele fabryk produkuje podrobki. Wystarczy wpisac w google interesujaca cie marke i slowo replica i wyskoczy cala masa firm chinskich oferujacych podrobki. Niech znajomy pojdzie na targowisko w Polsce to zobaczy co kupuje - jakosc nieciekawa.
I jeszcze lektura obowiazkowa dla sprowadzajacych cokolwiek "markowego" z chin: http://www.mf.gov.pl/index.php?const=1& ... ef3635d19c
Sprawdź również podobne tematy:Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|