"Pablloo napisał(a):Witam, zauważyłem że osoby korzystając z kawiarenek to osoby młode, i przeważnie grają w rożnego rodzaju strzelanki.
Pomyślałem sobie że można by zrobić taką kawiarenkę i postawić tam np. 7 - playstation3, i 7 - monitorów np. 26" do tego pare popularnych gierek, np. call od duty 4 itp, i można by grać przez sieć.
Osobiście poszedł bym do takiej kawiarenki, pograć w bardzo dobre gry ze znajomymi, a nie w popularnych kawiarenkach w cs-a.
Nad lokalizacją na razie się nie zastanawiałem bo nie wiem czy miało by to szanse wypalić ;)
Proszę o uwagi, co o tym myślicie itp.
Pozdrawiam
Zainteresował mnie ten pomysł na tyle żeby jeszcze raz go przedstawić na forum. Pomysł całkiem ciekawy wprowadził bym wprawdzie może małe modyfikacje odnośnie sprzętu zacząłbym nie tak agresywnie może od 3 stanowisk do grania w ps3 i paru do cs-a koszt takiego sprzętu myślę ze zamknął by się w granicach 8 do 9 tys. oczywiście sprzed nie musi być nowy bo i po co na początek do tego jakieś małe żarełko piwko itp itd organizacja turniejów z małymi nagrodami co jakiś czas. powiedzmy ze nie było by pobierana oplata za Godzinę tylko np w przypadku gier sportowych za rozegrany turniej około 40 zł .Do tego dochodziła by kasa z jedzenia i napojów. Jak myślicie miało by to sens bytu ??