Witam,
chciałbym sie dowiedzieć coś o tym systemie,przeczytałem na stronie opis działania tego systemu oraz jego skuteczności jednak chciałbym sie dowiedzieć troszke więcej od osób które z niego korzystają....
|
Gst System |
Gst System
Biznes Forum
‹ GPW
‹ GPW - Giełda Papierów Wartościowych
Autor
Wiadomość
Witam,
chciałbym sie dowiedzieć coś o tym systemie,przeczytałem na stronie opis działania tego systemu oraz jego skuteczności jednak chciałbym sie dowiedzieć troszke więcej od osób które z niego korzystają....
Posiadz wiedze i inwestuj sam.
Moim zdaniem musza byc bardzo biedni skoro maja po pierwsze taka slaba strone, po drugie tak tanio, po trzecie jak ktos ma duze sukcesy na gieldzie i zarobil wieksza kase nie bedzie sie bawil w takie rzeczy.
Ok,ale jeśli ktoś nie ma dużych sukcesów i narazie nie zarobił dużej kasy to ten system jest złym pomysłem??
wydaje mi sie ze to naciagacze ,sprawdzilem posty jednego forumowicza (az 4 bodajrze) i we wszystkich tak bardzo to zachwala cos jest nie halo
invest1988, wszystko zależy od tego czego oczekujesz po takim systemie, zastanów sie i odpowiedz jeśli możesz.
Ze swojego, niedługiego, mimo wszystko, doświadczenia stwierdzam, że taki system na nic by mi się nie przydał (sądząc po tym co przeczytałem w jego opisie).
Chodzilo mi o nich. Pomysl... jesli bylbys dobry i przez kilka lat zarobil duza kwote -powiedzmy 3 miliony zl, to czy zakladal bys firme w ktorej sprzedajesz w pewnym sensie swoja wiedze za 200 zl rocznie? Pozdrawiam
Panowie / Panie, cieszymy że GST SYSTEM zajmuje waszą uwagę.
Jednak jesteśmy zaskoczeni tym, że nie korzystając z niego macie tyle o nim do powiedzenia.... A fakty są takie: Wg stanu po sesji w dniu 22 czerwca 2007, na 23 transakcje zawarte wg zasad systemu w ostatnim pół roku, tylko jedna przyniosła stratę, a pozostałe zyski. Łączny zysk z ostatnich 6 miesięcy wyniósł 681,1 % (23 transakcje), a tylko za ostatnie 3 tygodnie - 189,8 % (8 transakcji) Oczywiście, to czy chcecie z niego korzystać, to wasza decyzja. Jednak rezygnacja ze źródła o takiej skutecznośći dla chociażby potwierdzeń własnych analiz - to chyba trochę tracicie. Tym bardziej, że cena faktycznie nie jest wysoka. A tak w ogóle, gdyby to miał być "kit", to czy ktoś by ryzykował działanie na tak krótką metę? Powodzenia i trafnych decyzji.
A mógłby mi pan przesłać na priw przyklad takiej rekomendacji z systemu gst???chciałbym zobaczyć jak to wygląda nie musi to byc aktualne
Kluczem do zagadki może być nazwa firmy i jej szeroka działalność - JNC INTER. Proszę
porównać nr telefonów, faksów pojawiających się na różnych stronach WWW.
Wczoraj spotkałem się z szefem tej firmy i twórcą systemu. Nie ukrywał że cena jest tak niska gdyż interesuje go popularyzacja systemu. Każdy ma swoją strategię biznesową:) 200 złotych to nie jest majątek - jeśli sam nie umiesz grać i jesteś gotów zawierzyć systemowi to spróbuj... wszystko zależy od tego ile masz i co umiesz. pozdrawiam:) To może i ja bym się spotał. Czy mógłbym dostać dane kontaktowe?
W takim razie prosiłbym Ciebie, lub kogoś kto wie o odpowiedź: 1. Jak wygląda, jaką ma formę, co dokładnie zawarte jest w takiej rekomendacji, raporcie? 2. Czy każdy abonent systemu otrzymuje takie same raporty? 3. Ilu jest już abonentów?
Sprawdź również podobne tematy:Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|