|
H&M |
H&M
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam czy wiecie moze cos na temat sklepow H&M? Czy mozna z nimi nawiazac jakis kontakt w celu otwarciatakiego sklepu?
Subiektywnie powiem, że odzież bardzo droga i jak dla mnie troche za bardzo do przodu.
podobno jest ciezko!! słyszalem, że trzeba spełniac niezłe warunki żeby otworzyć ich sklep a m.in. lokal duży i nie wiem czy akurat H&M ale dużo firm podobnych marek chce zeby lokal był koniecznie w jakiejś galerii! a co do kontaktu to mysle że moze na ich stronie internetowej albo niektóre gazety kobiece podaja tel. do jakiegos przedstawiciela
Moim zdaniem ta firma ma trochę gejowskie rzeczy (przynajmniej więkrzość), no ale gejów pewnie w stolicy jest trochę, no i oni wydają więcej kasy na ciuchy, bardziej dbają o siebie (tak mi się wydaje), więc może to niegłupi pomysł, ale są już sklepy tej firmy w stolicy, poszukaj może jakiejś firmy znanej i lubianej za granicą która jeszcze nie weszła na polski rynek, jakaś się napewno znajdzie.
witam
dyskryminacja ?? a moze tylko w dresiku chodzisz te ciuszki niektore sa bardzo fajne pozdrawiam
Nie ma możliwości otworzyć sklepu HM. Te które istnieją są sklepami sieciowymi.
skąd wiesz??
Lubie H&M :)!!!!!!
Baaard2o lubie H&M!!!!!!!!!!!!!!! Ale, niestety sklepy sa naprawde siesiowe, mo2na sie o tym dowied2iec na glownej stronie H&Mu, oc2ywis2cie w je2yku angielskim :)
H&M to ciekawa propozycja w bardzo przyzwoitej cenie. Na tle bazarowych szarości i dresów z czterema paskami dla homofobów to oferta godna polecenia dla każdego. Problem w tym że w Polsce tak jak i większość innych sklepów jest kiepsko zaopatrywany. Cena niska jak na międzynarodową markę ale w Polsce dla wielu nadal wysoka (podziękowania dla najstarszego zawodu świata... p..pr..pro..= polityków). Nie wiem jakie są zasady otwierania takiego sklepu ale jak sie juz zdecydujesz to na 100 odwiedze.
Powodzenia
Powiem Wam ze nawet za granica to jeden z bardziej sensownych sklepow z odzieza,Next mu nie dorownuje.No i mozna sie sensownie ubrac za korzystna cene.
Twarzy i paszportu nie zmienie(nie zamierzam i nigdy nie zamierzalem) ale przynajmniej tak mozna sie troche odroznic od wszechobecych Polskich dressow.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "H&M":
• Strona 1 z 1
|
|