|
Hala, lokal w mieście, spore doświadczenie |
Hala, lokal w mieście, spore doświadczenie
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Witam mieszkam w małym 5 tys miasteczku posiadam sporą halę i mały lokal w centrum miasta w którym prowadzę sklep monopolowy, szukam jakiegoś pomysłu co mógłbym otworzyć lub cym handlować, kiedyś robiłem metalowe płoty miałem spory ruch tylko teraz stal jest droga i jest to mało opłacalne, później miałem mały warsztat samochodowy lecz w krótkim czasie otworzono kilka kolejnych i była spora konkurencja, od jakiś 6-7 lat prowadzę 2 sklepy tyko że 1 musiałem zamknąć bo w mieście otworzono najpierw Lewiatan, Eko i Biedronkę, Próbowałem robić w renowacji i naprawie sprzętu pływającego nawet miałem kilku klientów ale trudno ich znaleźć, no i teraz pozostałem z jednym małym sklepem który też powoli podupada. Co więc koledzy radzicie co bym mógł robić/otworzyć, mam wielką halę za domem spory warsztat, i lokal w mieście mogę wydać gdzieś około 20 tys zł na nowy interes. A myślałem żeby poustawiał poza miastem przy drogach bilbordy reklamowe a nawet w mieście czy w sąsiednim mieście które liczy 40 tys. mieszkańców, no tylko się waham bo wykonanie bilbordów mogę się sam zająć tylko zastanawiam się czy będzie to opłacalne i czy znajdę jakiś klientów. Proszę o pomoc.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Hala, lokal w mieście, spore doświadczenie": - 21 latek szuka pracy - spore doświadczenie - MAM LOKAL 180 m2, CARREFOUR EXPRES, Wspólnik z doświadczenie - hala 800m2 w mieście, jaki można otworzyć biznes? - LOKAL HALA 600M2 PLAC PONAD 1000 SKLEP 300 - Mam lokal 25 m2 w miescie i ...
• Strona 1 z 1
|
|