Poszukuje kogos do spółpracy, kogos kto dałby rade załatwić w Niemczech lub innych krajach UE samochody powypadkowe lub całe (tanio) do rozbiórki.
Prosze o kontakt: boziu@poczta.fm
|
Handel częściami używanymi. |
Handel częściami używanymi.
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Poszukuje kogos do spółpracy, kogos kto dałby rade załatwić w Niemczech lub innych krajach UE samochody powypadkowe lub całe (tanio) do rozbiórki.
Prosze o kontakt: boziu@poczta.fm
A nie lepiej poszukac bezposrednio na niemieckich stronach. Allegro to przezytek i zarabia posrednik. Dodatkowa geba do wykarmienia.Sa miasteczka w ktorych działa kilkanascie firm zajmujacych sie sprzedaza wypadkowych, skupywanych od ubezpieczycieli niemieckich. Np Hanover, Bad Bendhaim itp.Pozdrawiam :???: :idea:
Boogi, krolu złoty, nikt nie czeka z wieczora bo jedzie całą noc i rano jest na miejscu. Proponuje ogłoszenia "Verschenken" lub "abzugeben" Bywa,że niemcy oddadza auteczko za darmo aby pozbyc sie złomu. jesln nie oddadza za darmo to możeszkupic za 50 €. Mialem wiele takich przypadkow. :mrgreen:
Tak przepisy wchodzą lada moment może na jesien albo od stycznia przyszłego roku. Jak zwykle jest to bubel prawny i znów bedziemy miec kłopoty z Unią. Masz racje że r odziną dobrze sie wychodzi na zdjęciu. A temat samochodowy znam bo doraznie sie tym zajmuje. Ktos szuka samochodu to ja mu znajduje, jade z gościem do niemiec ,a że kłapie troche po niemiecku to służe za tłumacza.Załatwiam formalności związane z ubezpieczeniem, tablicami celnymi i asekuruje goście dp granicy. Kasuje "pare trzy" i po sprawie. Ja raczej bazuje na gazetach lokalnych bo z ogólnoniemieckich gazet kozystaja wszyscy i straszny tłok. Mozna też przejżec ogłoszenia w tych gazetach siedzac w domu, jak wiesz. Zreszta mieszkałem tam pare lat i wiem jak sie tam poruszac. Miłego dnia. :lol: :lol:
Sprawdź również podobne tematy:
- Handel uzywanymi czesciami
- Handel czesciami uzywanymi - Handel samochodowymi cześciami używanymi - Handel używanymi częściami samochodowymi. - Handle uzywanymi czesciami samochodowymi - SPRZEDAM SKLEP Z UŻYWANYMI CZĘŚCIAMI SAMOCHODOWYMI - Handel samochodami używanymi - Handel uzywanymi motocyklami - Handel uzywanymi produktami. Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|