|
Handel drewnem opałowym - strona 3 |
Handel drewnem opałowym
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Panowie troszke nie jestem w temacie ale chcialem was sie poradzic... co moge zrobic z 3 kawalkami lipy ktora została scieta poniewaz zagrazała bezpieczenstwu, kazda ma dlugosc okolo 5 metrów i jaka kwote proponowac przy sprzedazy ?
Witam
Od jakiegoś czasu myślę nad własnym biznesem i od jakiegoś czasu, rozmyślam nad handlem drewnem opałowym i pelletem Zrobiłem wstępne wyliczenia z których wynika iż potrzeba ok 150tys na rozkręcenie biznesu.(100 000 - maszyny, 50 000-drewno,pelet), gdzie miesięczne koszty utrzymania wynoszą 15-18 tys. Problem mam ze nalezieniem w internecie cen drewna; najlepiej z importu bo tańsze-podobno (tzn są jakieś małe firmy które sprzedają drewno-po astronomicznych cenach, lub reklamują się bez podania cen). A ja potrzebuję wiarygodnych danych dot. ceny drewna aby dokończyć symulację opłacalności biznesu. Za wszelkie wskazówki, oraz dodatkowe informacje które powinno się wiedzieć przy prowadzeniu tego typu działalności będę wdzięczny.
Nie wiem czy to kogoś bedzie interesowalo - niedlugo bedzie mozliwosc kupna 273 mp drewna lisciastego i iglastego plasy S-4 - drewno opalowe ( sadze ze za dobre pieniadze) w tej chwili nie moge podac wiecej szczegolow ale wkrotce 7 dni bede juz mogl. Drewno to znajduje sie niedaleko Grudziadza - wiecej nie zdradze. zainteresowanych prosze o kontakt e-mail
bedzie drewno opalowe w ilosci 273 mp
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Handel drewnem opałowym - strona 3": - Otwarcie małego Tartaku z drewnem opałowym i kominkowym - Otwarcie małego Tartaku z drewnem opałowym i kominkowym - handel drewnem - Handel drewnem do kominków - Pośrednik-handel drewnem
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
|
|