Ostatnimi czasy nawet ładnie schodzą tego typu rzeczy, tylko nie wiem za bardzo gdzie znaleźć jakąś hurtownie z takimi artykułami.
POMOŻECIE???
|
Handel grami komputerowymi!!! |
Handel grami komputerowymi!!!
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Ostatnimi czasy nawet ładnie schodzą tego typu rzeczy, tylko nie wiem za bardzo gdzie znaleźć jakąś hurtownie z takimi artykułami.
POMOŻECIE???
na ukrainie lub w angli (Używane) w irlandi kosztują koło 5euro (używane) a mnie sie marzy wypożyczalnia gier albo wymienialnia gier
Mało realne marzenia masz. Nie dostałbyś licencji. Jest raczej odwrotnie. Słyszałem o projektach by EULA zakazywała nawet zbywania gier na rynku wtórnym. Producenci chcą zysków i to szybkich. A ja wolałbym aby gry poszły w stronę gier on line. Internet ma już naprawdę dużo ludzi, a współczesne gry nie dość ze pożerają sporo miejsca na HDD kompach, często jest to już kilka GB, to na dodatek coraz większe wymagania mają. A nie mam ochoty mieć specjalnie osobne 1TB HDD aby gry tam trzymać. Aby grać w najnowsze gry z full rozdzielczością to co rok trzeba by kopma za co najmniej 6-7 tyś nowego kupować. Do tego kiedyś szło kopmy rozbudowywać. unowocześniać teraz to już odeszło. Standardy wtyczek, podstawki do procków tak się szybko zmieniają, ze ciężko nadążyć za tym. To się musi zdecydowanie skończyć.
Na PlayStation 2 moge miec pelno uzywanych gier w oryginalnych opakowaniach. Cena 25 PLN.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Handel grami komputerowymi!!!": - handel grami z uk ( ewentualnie konsoli ) - HANDEL GRAMI XBOX, PLAYSTATION - sklep z Grami - Sklep z grami PC - Salon z grami
• Strona 1 z 1
|
|