|
handel na allegro |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
witam wiem że ten temat był juz nie raz poruszany ale znalazłem ostatnio hurtownie internetową i stąd moje pytanie czy ktoś już miał z nią styczność czy dobrym pomysłem jest aby płacić frycowe ?co o ty sądzicie
z jaką ?
aha zapomniałem dodać hurtowni http://www.zentrada.pl
Zawsze możesz to sam srawdzić... przez 4 tygodnie masz za free, więc miesiąc na korzystanie z zasobów i wtedy zobaczysz czy sie opłaca czy nie... potem będziesz musiał sobie zrobić symulację zysków i obliczyć czy to frycowe jest faktycznie takie duże... Kwota rocznego członkostwa 295.- zł netto/rok (tj. 24,60 zł miesięcznie)
(przy podaniu ważnego NIP-u europejskiego, w przeciwnym wypadku do powyższej kwoty dolicza się niemiecki podatek VAT)
witam
ja pisalem juz o tej hurtowni jesli masz firme musisz im przeslac dokumenty i proboj ja mialem tam dostep ale to ladnie po cenach wyglada poniewaz jak chcesz handlowac na allegro to ci sie nie oplaca bo minimalne zamowienia to od 120 szt pozdrawiam
tez ostatnio znalazle ta stronke.. i wsumie jesli chodzi o allegro to sie nie oplaca tak jak kolega wyzej pisze... po za tym seris allegro jest juz ladnie napchany, i zadko komu udaje sie wejsc z dobrym produktem w niewiarygodnie niskiej cenie
bo trzeba dobrze poszukać
a gadanie że rynek jest zapchany jest ... do odwaznych świat należy,lepiej zaryzykowac niz siedziec na dupie i myslec dalej ja zaryzykowalem i nie żałuje a towar znalazlem poprzez zentrade i na allegro z powodzeniem idzie mimio iż nie jestem jedynym sprzedawcą tego typu rzeczy
witam
kokosy masz na tym ??? bo ja sadze ze jesli chcesz sprzedac jakis produkt musisz zaplacic allegro za wystawienie aukcji no dobra raz sie nie uda za drugim razem wystawiasz to samo ale inwestujesz w wyroznienie na zolto ok placisz za wszystko 10 a na produkcie zarabiasz 12 zl to masz kolosalne zyski chyba ze masz jeszcze inne pomysly jak to sprzedac teraz tyle ludzi bawi sie w allegro bo mysli ze mozna na tym duzo zarobic jesli chcesz miec konkurencyjne ceny musisz kupic duzo towaru zeby byl tani jak kupisz duzo to na allegro sprzedasz 1000 tych samych rzeczy jak tak to powodzenia do odwaznych swiat nalezy pozdrawiam
pamiętaj że mając firme możesz od allegro wyciągnąć faktury za wystawienie i za prowizję sprzedaży a co do tych kokosów powiem tak,mam swój jakiś tam biznesik,nikt nie pieprzy mi nad głowa co mam robić zresztą co Ci będe mówił,swoje to swoje co do ilości to wcale nie musze miec az 1000 rzeczy wystawionych by miec z tego większą kase bo wcale nie jest to zarobek rzędu 12 zl za 1 produkt :mrgreen:
witam
a ile no powiedz szczerze jak narzucasz za duza marze to nie za duzo osob kupi moge sie mylic ??? pozdrawiam
wychodze na swoje,starcza dla 3 osobowej rodziny,jest to jedyne źródło dochodu
a marża,ja nic nie narzucam,robią to sami zainteresowani
witam
ciekawe a co oferujesz ??? jak starcza ci na 3 osobowej rodziny to musisz miec ... troche nie chce mi sie wierzyc ale zalozmy pozdrawiam
nie muszisz wierzyć
wiadomo ze nie powiem o co chodzi,o jaki towar itd chodzi mi tylko o to ze na zentradzie mozna znalesc ciekawe artykuły z ktorych mozna miec pieniadze,nie patrzac na to ile osob zajmuje sie dokladnie tym samym
Witam.Dla laika ,który natknie się pierwszy raz na zentrade ceny wydają się atrakcyjne,ale po rejestracji okazuje się z pełnych informacji uzyskanych,że ceny dotyczą dużych ilości.Przy małych ilościach ceny są wyższe .Sam kupuje w niemczech u sprzedawców z zentrady w większości są to tureckie hurtownie.Ceny są różne , ale jak trafisz na dobrą hurtownie to nawet przy małych ilościach ,przy któryś tam z kolei zakupie zejdą ci z ceny , bo widzą , że często u nich kupujesz.
|
|