|
Handel na targach |
Handel na targach
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam!! Co myślicie o hadlowniu na targach bielizna typu biustonosze, majtki ...itp. Nakład nie duży a słyszalem ze dziennie można uzyskać obrót 1 tyś.zł. Robiąc nie dużą marże powiedzmy 30% to można troche wyciagnąć. Odliczając koszty to i tak się bardzo opłaca a tym bardziej że jestem studentem. No tylko pytanie czy rzeczywiście idzie coś na takiej działalności zarobić??
Hmm... widze, że chyba nie ma tu osób zajmujących sie taką działalnością :(! No ja myśle ,że i tak warto pobawic się w takie coś bo wiadomo coś tam się zarobi:). Pozdrawiam
Zarobisz pod warunkiem ze jestes plci zenskiej. Jesli jestes mezczyzna, to pomysl tylko ile klientek ci ubywa, bo beda zbyt speszone by ci podac rozmiar. Klientki moga tez uwazac ze sie nie znasz na stanikach, ze kupujesz u hurtownika jakies niewygodne badziewie...
Dziekuje za odpowiedż!! Jestem chlopakiem ale ja bym nie sprzedawał tylko moja dziewczyna. Ja to bym robił jako kierowca , no i obsługiwał meską cześc klientów. Pozdrawiam!!
cześć i jak ten interes ja myślę że to niezły pomysł
daj znać jak ci idze?? i gdzie to sprzedawać??
Moja ciotka robi niezłe pieniądze na kupowaniu w hurtowni odzieży używanej ciuchów, jeżdzeniu po targach do małych miejscowości i sprzedawaniu tego tubylcom;).Ludzie bardzo chętnie takie tanie ubrania kupują. Wyrabia na tym jednorazowo ok 300 zł a inwestycja naprawdę niewielka.
Co do sprzedaży bielizny, na allegro bardzo dobrze ten towar schodzi, tylko muszą być bardzo ładne zdjęcia i seksi bielizna. Kobietom chyba łatwiej takie ciuszki kupić on-line np strój kelnerki
koledzy mam pytanie ile można zarobić na czysto na handlu obwoźnym i targach handlując ciuchami i butami itp.. wkład na towar ok 10tyś.. czekam na odp....
zależy jak leży, a jak leży? wszystko zalezy od roznych czynników, jednak jezeli interesuje Cie nieduzy aczkolwiek zarobek, mozesz zaintersowac sie tematem, masz zalozona DG ?
Handluj bielizna meska na targach.
Chodzi mi o to czy jest możliwość utargować na CZYSTO za miesiąc ok 3tys w górę , handlując obojętnie czym na targach. Chce zacząć tylko nie wiem jaki jest zarobek na tym. Bo mam prace ale chciałbym otworzyć coś swojego i nie wiem czy warto (przy wkładzie na towar ok 6/10tyś) czekam odp...
nikt tu nie jest "wrózka"............jak sam nie doswiadczysz.....ile ..to sie nie dowiesz :)
Witam mam na imię Sebastian mam zamiar ruszyc z handlem obwoznym i chcialbym zapytac was najbardziej doswiadczonych, co najlepiej sprzedaje sie na targach, myslalem o torebkach damskich, paskach i sztucznej bizuterii, jakie musze spelniac warunki aby moc jezdzic po tych targach, co z zusem z dzialalnoscia. Jakie sa za to oplaty dla studenta studiow zaocznych. Prosze o odp.
Na początku gdy sie kupuje dany towar płaci sie podatek, później już sie nie płaci podatku bo masz kwitek z potwierdzeniem zapłaty vat, dokładnie nie powiem na czym to polega. Towar sprzedawać najlepiej zgodnie z porą roku, w zime co innego w lato co innego. Możesz zarabiać 1000zł ale i możesz 5000zł zależy to od paru czynników. jestes studentem zaocznym a weekendy najlepsze są utargi.
tez chce zaczac handlowac na targach tyle ze w niemczech na popularnych "flohmarktach".nie wiem jeszcze czym bede handlowal i na czym bedzie mozna zarobic ale chyba beda to artykuly agd moze jakas drobna i przede wszystkim tania elektronika(monitory,navigacje)moze jakies narzedzia elektryczne(wiertarki,szlifierki itp.)moze jakies ciuszki,nie wiem jeszcze.musze zbadac rynek.Niemcy sa coraz biedniejsi i coraz wiecej ludzi chodzi po takich targach zeby kupic cos za mniejsze pieniadze.zycze powodzenia
I jak? Wypaliły komuś tutaj targi i handel obwoźny? Jakieś spostrzeżenia? Podobno już z tego nie ma takiego zarobku jak kiedyś...
Sprawdź również podobne tematy:
- Handel na bazarze, gieldzie, targach...
- Handel na targach warzywami lub sklep warzywny - Handel na targach, bazarach "perfumami" - Catering na targach - Salon franchisingu na targach FOOD-to-GO - Czy UE finansuje udział w targach krajowych/zagranicznych ? - Jaki towar do handlu na rynkach i targach - Nielegalny handel, nieopodatkowany handel na allegro - Handel na DG a handel na etacie Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|