|
Handel na targowiskach |
Handel na targowiskach
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Mam pomysl na handel. NIe jest on moze oryginalny ale mam nadzieje ze przyniesie mi zyski. Chce kupic swetry (bo nadchodzi zima) np za 10zl i sprzedac za 20 -100% przepidy zakup kolo 200szt sprzedajac to w miesiac podwajam swoje zyski odjac koszt paliwa wszytkie oplaty na czysto kolo 1500 tyle mi wystarczy jak na poczatek. Teraz pytanie do was gdzie mozna kupic takie rzeczy. Slyszalem ze gdzies pod Łodzia (Tuszyn) a takze gdzies pod Warszawa . Jest to prawda (do Wa-wy mam kolo 300km wiec nie chce jechac nie potrzebnie) prosze o rady aha i jestem poczatkujacym. POzdrawiam
Jedź na stadion, bądź tam wczęśnie tzn. 2 - 3 w nocy, najlepiej jedź z kimś kto już tam był powodzenia i bądź czujny :grin:
nie mam nikogo kto byl na stadionie! mozesz podac mi konkretny adres??
http://www.jarmark.damis.pl/dynamiczne/index.html
[ Dodano: Nie Paź 29, 2006 4:33 pm ] do Tuszyna nie jedź oni biorą także ze stadionu :wink:
Witam kolego!!!
Takie moje malutkie pytanko do Ciebie skad Ty zamierzasz brać te swetry za 10 zł ( chyba ze mowisz o odziezy uzywanej) za 10 zl to mozesz kupic produkt chinski jednorazowego użytku a zreszta sam sprawdz kup sobie taki pseudo sweterek i sprobój go wyprać a pozniej znow założyć :):):) taki mały ekpseryment na początek nei mowie juz o tym jak takie cos jest zrobione a szkoda "gadać" na ten temat Pozdrawiam
no wlasnie gdzie ty znajdziesz sweterki po 10 zl
ja nie powiedzialem ze bede to nosil ale sprzedawal! wiem ze nie jest to najlepszy biznes ale wiem z doswiadczenia ze to idzie a ja mam noz na gardle.
SWETERKI SCHODZĄ BABKA PRZYLATUJE NA RYNECZEK I HANDLUJE SWETERKAMI PO 20 ZŁ TO IDĄ JA PRZECIĄG
Sprawdź również podobne tematy:
- Handel kwiatami na targowiskach
- Handel na targowiskach, odpustach, allegro - Handel obwozny jajami na targowiskach, co sądzicie? - Handel na targowiskach i w domu nową, sprowadzaną odzieżą - FLOHMARKT / Handel na niemieckich targowiskach, jaki towar? - Odzież na targowiskach - Odziez na targowiskach cz2 - Handlujacy na gieldach, targowiskach - Tanie perfumy na targowiskach Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|