Witam
Wpadłem na taki pomysł aby zakupic jakiś pakiet nart i sprzedawać to na allegro.
Co sądzicie o takim pomyśle ??
Czy kupując takie pakiety w polsce da się na tym zarobić, czy tylko pozostaje jakiś kontakt z wypożyczalniami w austri ??
|
Handel nartami na allegro |
Handel nartami na allegro
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam
Wpadłem na taki pomysł aby zakupic jakiś pakiet nart i sprzedawać to na allegro. Co sądzicie o takim pomyśle ?? Czy kupując takie pakiety w polsce da się na tym zarobić, czy tylko pozostaje jakiś kontakt z wypożyczalniami w austri ??
Nie wiem jak to się ma do pakietów, ale zakup nart w Austrii a następnie odsprzedaż w PL jest opłacalna, znajomy kiedyś woził narty do PL, przy okazji, bo tam pracował, miał czas żeby chodzić po bazarach, tam to się nazywa FLAHMARKT. Przykład: zapłacił 15euro za snowboard Salomona,miękkie okucia i pokrowiec w stanie dobry+ sprzedał go za 285zł w lipcu. Oczywiście nie miał zarejestrowanej żadnej działalności itp. Jesli chciał bys jezdzic na te bazarki, wydaje mi sie ze nie mozesz skupic sie tylko na nartach itp. Mozna tam trafic wiele innych ciekawych bardzo tanich rzeczy.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Handel nartami na allegro": - Nielegalny handel, nieopodatkowany handel na allegro - handel na allegro - Handel - allegro - handel na allegro - Handel na allegro
• Strona 1 z 1
|
|