|
Handel odzieżą z Chin |
Handel odzieżą z Chin
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Witam! Chiałabym rozpocząć handel odzieżą , na terenie województwa łódzkiego w mniejszych miastach, na zasadzie handlu obwoźnego .Myślę o handlu odzieżą z Chin . Ile trzeba mieć wkładu własnego na początek , co o tym myślicie ?Czy to opłacalne?
Nawet tego nie zaczynaj...tanich podróbek już nikt prawie nie kupuje.
Niebylo tu napisane że podroby sprzedawac chce a z tymi ubraniami z Chin to czytalam ze mozna kupic tam kurtke za ok. 5 dolarow -zimowa cena mala wporuwnaniu z nasazymi za ok. 70 zl mniej lub wiecej.możesz też sprzedawac z tajlandi swetry, itp. mam gdzies telefon do takiej firmy moze by ci pomogła .Marzena
odrazu ci mowie zeby importowac a chin odziez trzeba byc na vacie i miec licencje na import z ministerstwa gospodarki, zakupic towar hurtowo w chinach (min order 2000-5000) takich tanich kurtek o ktorych jest tu mowa:) nikt nie bedzie z toba rozmawiam jak nie masz przynajmniej 30-50 tys zlotych na zakup a w podrobki od posrednikow sie nie baw bo mozna zle skonczyc
oooo
coś sie zmieniło od wczoraj ? jakieś licencje wprowdzili ? nie ,ministerstwo gospodarki nie zajmuje sie licencjjami moze o koncesje ? nie tez chyba nie a moze o kontyngent ? nic nie wiem na ten temat chyba ktos cos palnął no i druga rewelacja naprawde trzeba byc na vacie ? tez od wczoraj ? ale sie przez noc porobiło
Niezabardzo myslalam o podrobkach,ale o odzieszy,swetry,kurtki,obuwie itp.Znalazlam firme która moze je sprowadzić,oczywiscie że lepij sie oplaca zakupic wieksza ilosc.Jesli masz firme mozesz zaciagnac kredyt, moze dotacje.Samam byl handlowala duza iloscia danego towaru bo to sie opłaca Marzena
licencja/koncesja to to samo nazwij to jak chcesz kontyngen na odzież w/w jest na 100% i na vacie musisz być napewno, zadzwon sobie do głownego urzędu ceł to sie dowiesz i powiedza ci to samo
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Handel odzieżą z Chin": - Handel odzieżą - Handel odzieza - handel odzieżą - Handel Odzieżą - Handel odzieza - ile na poczatek?
• Strona 1 z 1
|
|