|
Handel "wszystko po 4zł" |
Handel "wszystko po 4zł"
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Mam zamiar rozkręcić własny biznes na targowisku.Mianowicie chodzi o handel z pudeł typu wszystko po 2-4zł. Mieszkam w Łodzi, Gdzie dowiedziec się o wolne miejsca na Targowiskach, może ktoś ma na sprzedaż albo do wynajęcia jakieś miejsce? Potrzebuje również adresy tanich hurtowni tego typu...wiadomo, że towarem z jednej hurtowni długo nie pociągne :) Co wogule myślicie na temat tego interesu? Jest jakaś przyszłość przed tym? Nie bede do tego interesu jeszcze dokładał i liczył strat? Może ktoś się tym zajumuje-zajmował jakieś ewentualne uwagi? Interesuje mnie handel w Łodzi i jej najbliższe okolice. Pozdrawiam MaRcIn, dziekuje za waszą pomoc i ewentualne uwagi.
Nie wiem jak w Łodzi, ale w moim miasteczku (20 tys) sa takie 3 punkty i jeden z nich ktory ma naprawde tyle towaru ze glowa boli, niezle prosperuje, kolejki codziennie przed sklepem, bo wpuszczaja ograniczona ilosc osob (wiecej sklep nie pomiesci :) ), najwiecej oczywiscie przed roznymi swietami, to juz wogole jest obled. Mysle ze interes niezly, ale trzeba miec tego naprawde duzo. Ja bym sie tym nie zajal bo mialem juz doczynienia z towarami powiedzmy tanimi, tkorych trzeba bylo miec duzo i mnie juz to denerwowalo, ale sadze ze marze na tych pierdolach sa pewnie spore.
oczywiscie jesli bylby to jakis sklep, musisz wziasc pod uwage ze jakis procent towaru ci ukradna, to nieuniknione...
witam zlikwidowałam sklep tego typu (piekary sląskie) zostalo mi sporo towaru sprzedam naprawde tanio!jak ktos jest zainteresowny tel.792474003
Sprawdź również podobne tematy:
- Sklep internetowy z zabawkami, "wszystko dla domu"
- Sklep upominki coś w rodzaju "Wszystko po 5zł" - "Wszystko co szkodzi" sklep? - Sklepy "WSZYSTKO ZA DARMO" - Sklep "wszystko od 2.99" - Sklep"wszystko od 2.99" - "Wszystko po 5 zł" reaktywacja - Handel komputerami i czesciami komp. na "rynku" (b - Handel na targach, bazarach "perfumami" Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|