|
Handlowac na giełdzie przez internet na portalu plus500 |
Handlowac na giełdzie przez internet na portalu plus500
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ GPW
‹ GPW - Giełda Papierów Wartościowych
Autor
Wiadomość
Witam i przy okazji zycze wszystkim wesołych swiat.Ostatnio kolega podsunal mi pomysł aby handlowac na giełdzie przez internet.Trzeba wpłacic pewna kwote i po prostu grac .Gra odbywa sie na portalu plus500.Ale mam pewne obawy czy aby przypadkiem potem by sie okazało ze kwota ktora wpłaciłem znikła.Czy to jest bezpieczne?
Napewno zniknie bo nie masz o tym pojęcia więc całą kwotę stracisz w ciągu jednego dnia. Nawet jak zarobisz to w przeciągu tygodnia wyczyścisz konto.
Załóż sobie konto demo na xtb i naucz się chociaż obsługi MT4
W zasadzie to jest bezpieczne, jeśli chodzi o to czy ktoś ci nie skasuje kasy. Wystarczy korzystać ze znanych serwisów i wtedy ryzyko jest niewielkie.
Co do samej gry, to jak nie jesteś geniuszem, albo nie masz dostępu do poufnych informacji to to jest gra losowa :) Jedyny, który wygrywa na 100% to organizator który zgarnia prowizje od transakcji.
załóż konto na Ducascopy a nie na jakichś złodziejskich i oszukańczych marketach :)
Prosta zasada. Jeżeli nie masz zaufania do pośredników - załóż konto tam, gdzie kontrolę nad Biurem na KNF. Wybierz XTB albo BOŚ.
dzieki za odpowiedzi
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Handlowac na giełdzie przez internet na portalu plus500": - Dokapitalizowanie portalu przez firmę prywatną - GRA PRZEZ INTERNET - Tv przez internet - 1zł.przez internet. - Firma przez internet
• Strona 1 z 1
|
|