Witam,
ostatnio zakupiłem HAWE i ELKOP po splicie. Co teraz sie będzie z nimi działo?
Czy macie jakąś wizję?
W najbliższym czasie jest emisja nowych akcji ELKOP...
pozdr
|
HAWE i ELKOP |
HAWE i ELKOP
Biznes Forum
‹ GPW
‹ GPW - Giełda Papierów Wartościowych
‹ Rekomendacje
Autor
Wiadomość
Witam,
ostatnio zakupiłem HAWE i ELKOP po splicie. Co teraz sie będzie z nimi działo? Czy macie jakąś wizję? W najbliższym czasie jest emisja nowych akcji ELKOP... pozdr
To najpierw kupujesz a potem myślisz?;)
To jest nowatorska forma strategii inwestycyjnej. Wpierw kupuję a później zastanawiam się co z tym zrobić...
ProLans - poza takimi kąśliwymi pytaniami jesteś w stanie przedstawić jakieś konkretne informacje odnośnie moich pytań? pozdrawiam...
To nie było kąśliwe... miało Ci raczej przemówic do rozsądku. Grając tak igrasz z ogniem i wcześniej czy później spłyniesz - myślę że ta rada jest warta więcej od oceny tych czy innych akcji. A co do nich, to nie dotykam... zbyt "modne" są właśnie. pozdrawiam:) Jako nieprofesjonalista muszę powiedzieć, że ostatnio w trzy dni zarobilem 127% na papierach TOORA i musze powiedziec ze bylo fajnie...
Sprzedałem i zrealizowałem zysk :) Jeżeli chodzi o modę to staram się być modny... To taka nowa strategia, żeby sobie ci wszyscy giełdowi wyjadacze nie myśleli. A tak na powaznie zapytam ponownie. Czy jestes w stanie powiedzieć coś konkretnego oprócz stwierdzenia "nie dotykam bo za modne" ? :) pozdr...
Żeby wykładu nie robić z tego, to najprościej: silny spadek (na obu papierach) to jest zazwyczaj sygnał sprzedaży a nie kupna. Papiery były grane dość niedawno (szczególnie to całe Hawe) i to jest zły znak. To tak pokrótce... no hard feelings:)
chcesz być modny to przeanalizuj spółki. Masz do wyboru Analize techniczną i fundamentalną.
Sprawdź również podobne tematy:Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|