|
Hodowla danieli lub jeleni szlachetnych |
Hodowla danieli lub jeleni szlachetnych
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
witam, odziedziczylem gospodarstwo 6,5hektara chcialbym zalozyc hodowle danieli lub jeleni szlachetnych, przy budynkach gospodarczych mam 2,5 hektara i wlasnie na nich chcialbym opierac swoja hodowe, pozostale 4 hektary bylyby przeznaczone na kiszonke i zobrze na zime, nie mam kapitalu, mysle nad jakas porzyczka i jakies dofinansowania z agencji rolniczej, jest ktos kto zna ten temat i moze mi doradzic,bylbym wdzieczny,pozdrawiam
Witam jeżeli jest ktoś zainteresowany hodowlą danieli bardzo proszę o kontakt na PW Mam w tym doświadczenie Mam własną hodowle niestety muszę sprzedać ponieważ wyjeżdżam za granicę z całą rodziną Biznes jest dobry ale na początek mogę powiedzieć ze trzeba mieć do tego biznesu przynajmniej 2 h pola w innym przypadku jest to mało opłacalne Mam do sprzedania jeszcze 4 samice zacielone ! cena na prawdę dobra !
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Hodowla danieli lub jeleni szlachetnych": - hodowla DANIELI - HODOWLA DANIELI - Hodowla Jeleni i saren - hodowla jeleni, dom weselny - Hodowla strusi i jeleni
• Strona 1 z 1
|
|