|
Hodowla ślimaka afrykańskiego - strona 3 |
Hodowla ślimaka afrykańskiego
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
U mnie w regionie skupują po 7zł za kilogram jest to cena gwarantowana od lutego ,ale oczywiscie moze być wyzsza.
U mnie w regionie czyli? A jakiegoś limaka jest to cena?
LUBLIN cena za slimaka afrykanskiego.
mam pytanie do pana Skalmowskiego,chcałbym wiedzieć,jeśli chciałbym chodować ślimaki w terarium na własny użytek to jak wygłada to z weterynarzem,czy on przychodzi do mnie do domu,ile kosztuje taka wizyta i co ile musi być badany taki ślimaczek,dziekuje
na własny użytek i przy skali hobbistycznej według mojej oceny, nie ma takiej potrzeby...
ale nie mi to oceniać..:) hodowla towarowa odsyłam tu: ROZPORZĄDZENIE MINISTRA ROLNICTWA I ROZWOJU WSI1) z dnia 14 października 2008 r. w sprawie szczegółowych wymagań weterynaryjnych dla prowadzenia działalności w zakresie sektora akwakultury2) (Dz. U. z dnia 24 października 2008 r.) ................................................................................ podgląd hodowli towarowej znajdziesz tu: http://vimeo.com/6190354
Witam! Przeglądając forum w poszukiwaniu pomysłu na własny biznes natrafiłem na temat hodowli ślimaków afrykańskich niestety temat założony 5 lat temu. Jeżeli ktoś ma jakieś pojęcie o takiej hodowli proszę napisać jak to wygląda i czy jest to warte zachodu. Pozdrawiam!
Zobacz na forum "TOWAROWA HODOWLA ŚLIMAKA JADALNEGO" tam jest wszystko na bierząco
Sprawdź również podobne tematy:Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|