|
Hosting -> czyli gdzie kupić domene z serwerem wirtualnym - strona 2 |
Hosting -> czyli gdzie kupić domene z serwerem wirtualnym
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes w Internecie
‹ Zarabianie w internecie
Autor
Wiadomość
Tak, na nieco większe serwisy (np. BF) proponują dedyka za 1000zł netto/miesiąc , co jest lekkim przegięciem cenowym :)
o to ich podejście do sprawy w takich wypadkach widze jest jeszcze zabawniejsze :)
Nasz zwykły hosting nie daje rady ale kupcie dedyka gdzie wykorzystacie może 5% jego zasobów i wywalicie full kasy...dobre podejście :)
jezeli ktos chce prowadzic jakies wieksze serwisy i na dodatek nie jeden to czy nie lepiej postawic wlasny serwer??
no jeśli ktoś chce do domu podpiąć kilka węzłów od różnych dostawców (parę 100-ek i powiedzmy jedną nitkę gbit) i go na to stać to czemu nie :)
Ja polecam firmę w której mam i hosting i domenę i nawet certyfikat bezpieczeństwa do mojego sklepu. Głównym powodem dla kórego zdecydowałem się na UTI to ceny własnie - zacząłem od domen i nie było przykrych niespoodzianek przy przedłużaniu. Polecam www[.]uti[.]pl/uslugi/domeny/rejestracja/wstep/
Uważaj Panie UTI. Na pewno ktoś uwierzy w twój obiektywizm skoro masz tylko 2 posty i to reklamujące konkretną firmę :>
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Hosting -> czyli gdzie kupić domene z serwerem wirtualnym - strona 2": - Zasponsoruje domene i hosting - Gdzie zarejestrowac domene ? - jak i gdzie sprzedać domenę? - Dotacje czyli co gdzie i jak... - Gdzie najkorzystniej kupić EUR???
• Strona 2 z 2 • 1, 2
|
|