|
Hotel w Poznaniu |
Hotel w Poznaniu
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Po godzinach
‹ Towarzyskie, czyli o wszystkim i o niczym
Autor
Wiadomość
Szukam jakiegoś dobrego hotelu, najlepiej z salką konferencyjną, w Poznaniu. Proszę o pomoc.
Mało konkretów podałeś... Ze swojej strony mogę zaproponować Hotel Włoski. Wygugluj, poczytaj i zdecyduj czy Ci odpowiada. Z salki konferencyjnej nie korzystałem, ale pokoje mają wysoki standard, a obsługa miła i pomocna. A jak nie to pisz - będziemy dalej kombinować.
Sloneczny:) dość hmmm ciekawy:)
Jest to znakomity hotel z elementami architektury włoskiej.Hotel ma niezwykle milą atmosferę i bardzo kompetentną obsługę. Jego dużą zaletą jest wyśmienita restauracja na terenie hotelu ... duże, smaczne, w dobrej cenie dania - idealny stosunek ceny do jakości. Położenie w centrum to kolejny atut, a bliskość Starego Browaru jest niezwykle korzystna dla osób, które lubią robić zakupy.
Jak byłem ostatnio w Poznaniu to spałem w pobliżu Malty w Novotelu, ale jak chcesz to wejdź sobie tu http://www.accorhotels.com/hotel-direct ... poznan.htm i dobierz taki hotel jak ci będzie odpowiadał logistycznie i cenowo ;)
Osobiście też polecam Hotel Włoski. Byłam w nim dwa razy. Mnie osobiście bardzo podoba się jego ciekawa architektura i położenie, blisko Starego Browara, więc na zakupy to idealne miejsce.. Pomimo, że ma trzy gwiazdki dla mnie jego poziom to cztery .Miła i kompetentna obsługa i rewelacyjne jedzonko w restauracji.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Hotel w Poznaniu": - Dotacje w poznaniu - Dam pracę w Poznaniu - Biznes w Poznaniu - Transport w Poznaniu - Biznes w Poznaniu
• Strona 1 z 1
|
|