Szukam jak najwiecej wiadomosci na temat :franczyny hotelowej w Polsce.Tzn.jakie sieci hotelowe,warunki/koszty/ i zyski itd.
Pozdrawiam
|
Hotele -Franczyzna hotelowa w Polsce. |
Hotele -Franczyzna hotelowa w Polsce.
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Franchising, franczyza
Autor
Wiadomość
Szukam jak najwiecej wiadomosci na temat :franczyny hotelowej w Polsce.Tzn.jakie sieci hotelowe,warunki/koszty/ i zyski itd.
Pozdrawiam
A czy w ogóle działa jakaś siec hoteli we franchu? I jakie byłyby z tego korzyści bo jakoś nie widzę. Takie marki jak Hilton stać na postawienie hotelu w pożądanym miejscu na całym świecie i nie muszą wspierać się obcym kapitałem.
I jakie Ty jako franchaisingobiorca miałbyś korzyści z tego ? Hotele to specyficzna usługa. Śpi się w takim mieście jakim się przebywa lub okolicach. Marka ma mniejszy wpływ niż standard hotelu. Nawiasem mówiąc wg mnie hotele to nie do końca dobra sprawa wolę OTELE, HOSTELE itp bo często oferują lepsze standardy niż hotele. Tamte oferują rzeczy nie zawsze mi potrzebne a otele zamiast w gwiazdki inwestują w lepszą obsługę, jedzenie itp.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Hotele -Franczyzna hotelowa w Polsce.": - Hotele 2012 / Hotels 2012 - jak zarobić na eruo w Polsce - Hotele w Egerze - Mini hotele tematyczne - Wytłumaczcie na czym polega: e-biznes usługa on-line hotele - NEXT-franczyzna
• Strona 1 z 1
|
|