|
Hurt narty używane kupię |
Hurt narty używane kupię
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
Poszukuje w hurtowych ilościach narty używane,w dobrej cenie.Pozdrawiam
Witam, tak się składa że kilka dni temu byłem w sklepie "dobrenarty"( siedziba znajduje się w Krakowie, stronę internetową znajdziemy w google po wpisaniu "dobrenarty" ) i sprzedawca wspominał o sprzedaży hurtowej - można kupić całe stojaki nart używanych, jedno-sezonowych, po negocjowanej cenie, generalnie nieraz ponad 2 razy taniej od nówek. + jest opcja dostawy w 24 h w dowolny rejon kraju. Ofertę hurtową można znaleźć na wspomnianej przeze mnie stronie. Pozdrawiam i mam nadzieję że pomogłem.
Witam,
Czy interesują pana dalej narty?? Mieszkam w Holandi i sporo tego można kupić lud nawet czasem znaleźć na ulicy:) tylko jeśli chodzi o ilości hurtowe to niezabardzo. Jaka najmniejsza ilość by pana interesowała??
Witam,
Byłabym zainteresowana nartami, czy nadal mieszka Pan w Holandii i mam możliwość przywiezienia nart?
Witam
Sprzedam narty w hurtowych ilościach głównie mam dziecięce atomic race i wiele innych zaiteresowani kupnem pisać
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Hurt narty używane kupię": - Narty używane kupię hurt - Kupię opony używane hurt - narty uzywane - NARTY NOWE UŻYWANE - Używane NARTY BUTY i inny sprzet sportowy
• Strona 1 z 1
|
|