|
HURTOWNIA ANGIELSKIEJ BIELIZNY DZIECIęCEJ!!!!!! |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
Witam wszystkich forumowiczów. Chciałby poruszyć taki temat na forum : Mam dostęp nowej angielskiej markowej bielizny dziecięcej bardzo dobrej jakości w bardzo atrakcyjnych cenach. Chciałbym otworzyć hurtownię (hurt-detal) w mieście około 60.000 tyś. Jest już parę sklepów z podobnym ( nie takim samym) asortymentem ale ceny mają sporo wyższe niż ja mógłbym zaoferować. Ponadto jest ryneczek i też podobny asortyment ceny niskie ale jakóść towaru też niska. Posiadam swój lokal choć nie w centrum lecz w dzielnicy gdzie są praktycznie same hurtownie duże markety budowlane i spożywcze. Co o tym sądzicie?? Liczę na zainteresowanie tematem. Z góry dzięki i pozdrawiam. (A może przy okazji znajdą się jacyś przyszli kontrahenci i dostawcy)
Witaj
Czy jużwystartowałeś ze swoją hurtownią. Otwieram właśnie sklep z dziecięcą odzieżą i poszukuję dobrych jakościowo i w dobrej cenie ubranek.
witam
właśnie otwieram punkt z tym asortymentem (mazowieckie). niestety ubranek niemam sama bielizna dziecięca: rajstopki, majteczki, staniki, bodziaki, skarpetki, koszulki.Jeśli coś z tego asortymentu zainteresuje zapraszam. mój mail: polo15@wp.pl Pozdrawiam
Witam,
Jestem zainteresowany nawiązaniem współpracy. Proszę o przesłanie więcej informacji i ofertę na email: info@knsltd.pl
Jestem zainteresowana, proszę o jakiś cennik, może zdjęcia bielizny frania@autograf.pl
|
|