|
Hurtownia Chiny |
Hurtownia Chiny
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
Szukam informacji na temat importu odzieży z Chin. Dysponuję magazynem 1400 m2. Może ktoś kupuje taką odzież w hurtowniach w Polsce, wie jak one działają, zna producentów lub hurtowników w Chinach.
wielokrotnie pisałem , jeszcze w roku ubiegłym na ten temat
jesli nie siedzisz w tym temacie to taniej kupisz w Polsce juz po odprawie celnej niz w Chinach w Polsce działa wiele firm chinskich które sprzedadzą ci towart który widzisz i masz w reku ile razy pytam kogoś , jakiegos Polaka który nawet w Chinach siedzi i teoretycznie powinno byc tanio to okazuje sie ze wcale nie jest z czego to wynika to nie bede tłumaczył na forum kto wie to ok kto nie to widac nie musi poszukaj dojscia do firm które sprzedaja tym hurtowniom w wólce kosowskiej zresztą tam tez sa bezposredni importerzy
Jesli ktokolwiek byl w Chinach a szczegolne w Guangzhou i powie mi ze w Wocle kupi taniej niz w Chinach to moge pwoeidziec ze absolutnnie nie zna ani realii ani tematu.
W ciagu roku odwiedzilo mnie ponad 100 osob, wjekszoosc ludzi z branzy odziezowej, niektorzy maja sklepy w Tuszynie, inni w Wolce, , mysle ze znaj temat z autopsji. Kazdy jak jeden dziwi sie skad sie to "badziwie " w Polsce bierze, tu ciezko to znalezc. Oferuje zaklad , jesli ktos przyjedzie i udowodni mi ze w Wolce kupi taniej niz tu dam mu 10.000 usd nagrode i zwroce za przejazd. Oczywiscie mowimy o ilosciach hurtowych, mowimy o towarze jakosciowo, i zarowno material jak i wykonanie mam na mysli na poziomie swiatowje czolowki. Mowie o towarze nie markowym, nie podrobkach , tylko o orginalych produkatach , wygladajacych jak markowe, ale bez logo, bez metek jak podrobki, a jednak duzo taniej niz najnowsze trendy mody. Peter Calkapeter@gmail.com Ten temat nie dotyczy elektroniki, bo rzeczywisci orginalne Nokie, I Phoney itd kosztuja tu wjecj jak w EU, .
Możesz konkretniej? Pozdrawiam.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Hurtownia Chiny": - Hurtownia odzieży SLAVKO - Chiny, Indie, Turcja - Chiny, Chiny, Chiny, chińskie koszulki kupię - CHINY - Chiny - Chiny
• Strona 1 z 1
|
|