|
Hurtownia elektryczna |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam.Mam zamiar otworzyć hurtownie materiałów elektrycznych.Czy mógłby mi ktos troche w tym pomóc??Np jak szukać producentów,zasady prowadzenia takiej hurtowni itd.
Witam.
Producentow znajdziesz najszybciej przez internet.Za ile dostaniesz u nich towar, to zalezy za ile bedziesz kupowal.Czym wiecej wydasz na raz u producenta, tym taniej mozesz dostac towar.Pewne rzeczy oplaca sie nawet sprowadzac z zagranicy. Pozdrawiam.
Witam,
jak już bedziesz wiedział co potrzebujesz napisz mi dokładne dane najlepiej ze zdjęciami i cenami konkurencji a ja postaram sie znaleźc to samo w lepszych cenach. Mam dobre kontakty za granicą i sprawdzonych kontrachentów Pozdro
Ok napewno się odezwe jak tylko zaczne działać!!
witam pierwsze pytanko ile lat w tym siedzisz?????
Jeżeli nie masz o tym pojęcia proponuje pomyśleć o innym pomyśle, prowadzę hurtownie elektrotechniczną od kilku lat, jest to bardzo ciężki kawałek chleba,. należy mieć dużą wiedze na ten temat. elektryka jest bardzo rozbudowanym działem i ciężko jest to wszystko ogarnąć. drugie pytanie ile masz na początku gotówki??? mały błąd jest w twoim poście, jeżeli chodzi o producentów , nie masz dużych szans brać towar od producentów, namiesz w twojej okolicy najbliższą hurtownie która ma dość spory kapitał i z nimi mozesz wsółpracowac niech dadzą ci odpowiedni rabat do dalszej odsprzedaży bo ściąganie od producenta uwiez mi nie ma szans musiał byś u nich kupować dany asortyment mniej więcej za ok 60000tyś mieś aby zechcieki z tobą rozmawiać, niekiedy producent nie da ci tak dobrych cen jak pośrednik. pozdrawiam w razie jakiś pytań napisz kubasekl@wp.pl pomogę ci
|
|