Witam,
poszukuje sprawdzonej hurtowni sprzetu komputerowego HP
glownie chodzi mi o :
- serwery
- stacje robocze
- projektory
bardzo bede wdzieczny za kontakt do samego zrodla
|
Hurtownia HP |
Hurtownia HP
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam,
poszukuje sprawdzonej hurtowni sprzetu komputerowego HP glownie chodzi mi o : - serwery - stacje robocze - projektory bardzo bede wdzieczny za kontakt do samego zrodla
Co konkretnie Pana interesuje??
Mam dużo tego tylko muszę wiedzieć co konkretnie
Jak by to Panu powiedzieć, żeby Pana nie urazić..... Powyższe zapytanie jest z przed ... 6 lat... :) Gratuluję. Pobił Pan rekord tego forum w odkopywaniu sucharów. Autor zapytania, może już nie żyje, może mieszka w Afryce i poluje na słonie, może jest Mistrzem Świata w w kajakarstwie górskim, może być też przemytnikiem narkotyków, albo siedzieć w więzieniu za gwałt na staruszce. Nie wykluczone też, że jest znanym prezenterem pogody w Telewizji, albo przeszedł operacje zmiany płci.. Albo i jedno i drugie.. Może został właśnie wybrany na szefa bandy podwórkowej, albo tłumi opozycję na Białorusi jako milicjant Łukaszenki.. Może robić teraz 1000 innych rzeczy..Naprawdę dużo się mogło zmienić przez 6 lat.. Jednego jestem pewien... Dzisiaj nie potrzebuje on hurtowni HP :)
Wyrozumiałość. Najlepsza cecha u Polaków. Jakby to delikatnie Panu powiedzieć... Zapewne zarejestrował się Pan na tym forum tylko po to, aby krytykować? Każdemu się zdarza, że nie spojrzy na datę ostatniego posta. I wtedy wkracza spamer, żeby tylko się śmiać z kogoś i nabijać sobie posty. Z tego co czytam to chyba Pan jest tym panem pogodynką na TVP, bo takie durne teksty typu: "mistrz świata w kajakarstwie górskim, albo gwałt na staruszce" to tylko on gada. Mimo wszystko pozdrawiam i życzę sukcesów w dalszym obrażaniu innych userów
Trochę dystansu do siebie by się przydało, w którym miejscu Cie obraziłem?? Normalna osoba, by na mój tekst odpowiedziała tez z uśmiechem i jakoś dowcipnie i tyle. Ale to właśnie polska cecha. Każda nawet żartobliwa w tonie uwaga jest traktowana jako osobisty atak:) Typowo polskie zachowanie.. Dlatego od lat nie ma mnie w tym dziwnym kraju.. I juz nigdy nie będzie.. Życze więcej uśmiechu i dystansu.. I pozbycia sie kompleksów, bo to one często powoduja takie reakcje..
Aha... Nie bardzo wiem o co chodzi z tym nabijaniem postów? Czy są za to jakieś premie finansowe? Jakieś nagrody? Ktoś jakoś wyróżnia osoby z dużą ilością postów od tych z małą ilością? Jak Pan taki zawistny nawet o 300 postów, to chętnie je Panu oddam, mi nie są do szczęścia potrzebne, ale widzę, że Panu zmieniłyby one życie na lepsze.. typowy polaczek:) To jak się Pan zachowuje jak sąsiad ma lepszy samochód od Pana, albo telewizor? Jak tu o ilość postów już się Pan mało nie zapluł.. :)
Może i sześć lat, ale reklama jest:)
Sprawdź również podobne tematy:Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|