|
Hurtownia kwiatów - strona 2 |
Hurtownia kwiatów
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Za blisko do giełdy. Oprócz Broniszy masz też Bakalary. Szczerze mówiąc, to wolałem jechać 150 km na giełdę niż 40 do hurtowni. Wiele ludzi z mojej okolicy nie jeździ po hurtowniach tylko właśnie na giełdę.
cornflowers coś nowego może kogoś zainteresuje taki biznes
Witam-zainteresowalem sie waszymi opiniami na temat handlu kwiatami,sprowadzanymi z Holandii.Mieszkam 5 lat w Holandii i tu pracuje,chcemy z kolega zajac sie dostawami do Polski,roznych krzewow,kwiatow,sadzonek itp.Mamy troche kontaktow,chcemy przywozic busem.Czy to by bylo oplacalne ,jaki potrzebny by byl samochod,czy trzeba miec jakies pozwolenia,czy placi sie wat.Co najlepiej by bylo oplacalene do sprowadzania.Prosze o ciekawe uwagi i propozucje.
c
róże koreanki...
busem? chyba żart do tego auto kontener z chłodnią..
Dzieki BINIOXB za radę,zorientowałem się,że musi to być samochód chłodnia,czy masz jakies inne rady? Z góry dziekuje.
jak chcesz zacząć to zacznij wiosną....
najbardziej opłacalne finansowo. mam parę kart z holandii z adresami chryzantemy koreanki... jak znajdę to mogę wysłać Ci.
Dziękuję za rady,i pomoc podaje mój kontakt znajdziesz mnie na niedziela nl w dziale pokoje do wynajecia---pokoj do wynajecia w Culeborgu (ryszard56) tam jest telefon i adres e-mail pozdrawiam i dziekuje
do adamo0700 a co to jest cornfloewrs? pozdrawiam
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Hurtownia kwiatów - strona 2": - Hurtownia i składanie wiązanek z kwiatów sztucznych - Hurtownia kwiatów wroclaw-jelenia gora i okolice - Hurtownia kwiatów wroclaw-jelenia gora i okolice - Hurtownia kwiatów, róż, krzewów, ozdób wykonanych z gliny - Hurtownik kwiatów
• Strona 2 z 2 • 1, 2
|
|