Witam
Zastanawiam się nad otworzeniem hurtowni kwiatów ciętych oraz doniczkowych + wszelkiego typu dodatki do kwiatów. Mam bezpośredni dostęp do giełdy kwiatowej w Holandii (bez pośredników!). Co myślicie o takim pomyśle?
Pozdrawiam
|
hurtownia kwiatów |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam
Zastanawiam się nad otworzeniem hurtowni kwiatów ciętych oraz doniczkowych + wszelkiego typu dodatki do kwiatów. Mam bezpośredni dostęp do giełdy kwiatowej w Holandii (bez pośredników!). Co myślicie o takim pomyśle? Pozdrawiam
Straszna duza konkurrencja i straszne mocne uklady tam sa.to z masz kontakt bezposredni nie oznaca z dostanjes tanjej.Najlepej zajec raz do berlina tam jest duzo hurtownia kwiatow i pierw tam sprawdz czy naprawde bendzies w stanie konkurrowac.W polsce kwiaty sa i tak strasznie drogie jezli sie paczy na dochod
co masz na mysli mowiac o ukladach?
Witam, widzę, że komuś sprzedałem pomysł :). Wysłałem maila do Pana - teraz nie wiem czy czekać na odpowiedż............?
Witam Pana
Pomysłu Pan mi nie sprzedał, bez obaw :) - proszę spojrzeć na daty wysłania: mój wpis: 16.03.07, Pana: 04.04.2007 - także,jedynie Pan mógł ode mnie pomysł ściągnąć :) ps. wkróce prześle Panu te ceny jak obiecałem Pozdrawiam
Witam, musiałem Pana sprowokować do odpowiedzi :). Czekam na maila. Dziękuję i pozdrawiam.
Witam, dziękuję za cennik, przyznaję Panu rację - busem po kwiaty to słaby pomysł.
Pozdrawiam
witam!
prowadzę hurtownie internetową kwiatów dobry biznes ale trochę przestarzały patrząc na lata to nie wiele się zmieniło jedynie to więcej konkurencji. więcej informacji na pw
|
|