|
Hurtownia odziezy damskiej chinski,bulgarski,turecki jakosc |
Hurtownia odziezy damskiej chinski,bulgarski,turecki jakosc
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
dziendobry witam wszyskich.Mam bardzo dobry dostep do odziezy damskiej jak zaruwno meskiej,dzieciecej i ruznych dodatków typu paski,torebki,czapeczki,bielizna itp.czyli praktycznie wszystko.Jednak niestety bułgarzy nie pracuja systemem katalogów wiec ich niemam.Jak na razie mam zdiecia z odzieza kobieca kt€re moge zaproponowac.Ceny mam bardzo dobre i za praszam do wspulpracy.Za niedługo bede miał strone internetową gdzie bedzie wszystko przedstawione .Zainteresowanych prosze o kontakt na numer0338171795
jestem zainteresowana bielizną dobrej jakości,proszę o fotki i cennik kopycinska@onet.eu
Szkoda że nie masz dostępu do słownika ortograficznego!!!!!!!!!!!!
witam,
Jestem zainteresowana współpracą. Proszę o wysłanie mi oferty ze zdjęciami i cenami na adres magda-d1@o2.pl Pozdrawiam Magda
witam, jestem zainteresowana współpracą (regularny zkup odzieży damskiej- w hurciez mojej strony).Proszę o0 kontakt. julitaandrzejewska@vp.pl
Witam
Jestem zainteresowana Pana ofertą. Bardzo proszę o fotki i cennik na sunshineq80@o2.pl Pozdrawiam
Jeżeli aktualne to proszę o kontakt/przesłanie oferty J.Bendkowski@gmail.com
Witam, jestem zainteresowana współpracą. Proszę o wysłanie na moją pocztę katalogu z aktualnymi cenami. Mój e-mail evana_84@o2.pl.
czekam na odpowiedź
Jestem zainteresowany odzieżą damską. Proszę o fotki i cennik - kuba.prusik@op.pl
Pozdrawiam.
Witam
Proszę o ofertę na halik21@op.pl
Jestem zainteresowany odzieżą damską. Proszę o szczegóły współpracy, fotki i cennik. marta.pytka@wp.pl
NIESTETY NUMER TELEFONU NIE NALEŻY JUŻ DO TEGO PANA, A DO MNIE I NIESTETY DOSTAJE DUŻO TELEFONÓW Z TYM TEMACIE.
DLATEGO... UPRZEJMIE PROSZĘ O... !!! NIE DZWONIENIE !!! JUZ NA NIEGO (668817721) TYLKO NA TELEFON DOMOWY (0338171795). Z GÓRY DZIEKUJĘ :) (aktualny właściciel numeru) ps: do administratora: z góry dziękuje za pozostawienie tego nietypowego posta w tym miejscu.
chcę wysłac wiadomosć klikam na kopertę a tu nowi uzytkownic nie moga wysyłac prywatnych wiadmosci, chcę umieścic wiadomosć ale nie moge podac adresu i meil bo jestem nowym użytkownikiem po co te ograniczenia? nigdzie o tym nie było mowy a tu taka niespodzianka
Również jestem zainteresowana odzieżą damską. Proszę o szczegóły na adres mail: weronika_1[małpa]op[kropka]pl
Witam wszystkich forumowiczów
Jeżeli szukacie ciekawej modnej odzieży damskiej do swojego sklepu proszę o wysłanie sma o treści TAK na 693 11 11 76. W odpowiedzi prześlę ofertę wraz z katalogiem. "IVETA" jest młodą marką. Nie posiadamy stoiska w popularnym Ptaku, Głuchowie, Tuszynie przez co jesteśmy unikatowi. Produkujemy krótkie serie a nasza oferta cały czas ulega zmianie w oparciu o aktualne trendy w modzie. Zapraszam również do kontaktu tel. 693 11 11 76. Pozdrawiam Dąbrowska Iwona
Sprawdź również podobne tematy:
- Hurtownia odzieży damskiej - VOGA
- VOGA hurtownia odzieży damskiej - Hurtownia modnej odzieży damskiej - Hurtownia odzieży damskiej Say Say, francja import - Hurtownia Włoskiej i Tureckiej Odzieży Damskiej - Hurtownia tureckiej i włoskiej odzieży damskiej - VOGA - Hurtownia odzieży damskiej - kolekcja wiosenna 2011 - Hurtownia Odzieży Damskiej VOGA - kolekcja wiosenna - Hurtownia odzieży damskiej Etrendi. Włochy, Francja import Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|