witam,
od dluzszego czasu zastanwiam sie nad otworzeniem wlasnej hurtowni z odzieza uzywana, na poczatek angielska. mam dojscie do dobrej hurtowni towaru tego typu w polsce znajdujacej sie kilkaset kilometrow od miejsc, ktore ja rozwazam pod moja lokalizacje. popyt na odziez tego typu jest ogromny. detalisci non-stop poszukuja nowych dostawcow towaru oferujacych towar rowny, zawsze dostepny towar. zamierzam specjalizowac sie w odziezy wyzszej jakosci - sortowanej oraz tzw. cream'ie - najlepsze uzywane ciuchy do sprzedania po paredziesiat zl sztuka. oczywsicie oferowal tez bede towar luzem zbierany przez organizacje harytatywne oraz po domach. zamierzam sukcesywnie objezdzac sklepy detaliczne w promieniu 100km przedstawiajac oferte, dodatkowo kampania marketingowa w internecie oraz radiu. aby wyjsc na przeciw odbiorcom niezmotorozywanym zamierzam wziac w leasing samochod dostawczy aby byc w stanie dowiezc klientowi max 2 tony towaru - zakupy na telefon. w mojej okolicy jest kilka hurtowni oferujacych odziez uzywana jednak towar maja kiepski, jakosc ich uslug jest niska a dodatkowo nie sa aktywni marketingowo. co sadzicie o tym pomysle? byc moze ktos z forumowiczow prowadzi juz tego typu hurtownie i podzieli sie spostrzezeniami? z gory dziekuje za odzew.
pozdrawiam,