po co ci leasing?
Za 1pln+vat na allegro znajdziesz transport dla takich dorywczych transportów raz w tygodniu. Leasing wyniesie więcej lub tyle samo... i pracownika nie trzeba.
|
Hurtownia odzieży używanej - strona 2 |
Hurtownia odzieży używanej
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
po co ci leasing?
Za 1pln+vat na allegro znajdziesz transport dla takich dorywczych transportów raz w tygodniu. Leasing wyniesie więcej lub tyle samo... i pracownika nie trzeba.
witam jestesmy firma wysylajaca niesort z uk...zainteresowani prosimy o kontakt na pomysl1@onet.eu
Moj znajomy na hurtownie odziezy i wiem że aby na tym zarabiać to trzeba ciągnąc z angli i taki transport na 50ton odzieży bo tyle sie dla hurtowni zamawia kosztuje ok 220tys.
Mam możliwość sprowadzenia ciuszków z Angli gdyż moja koleżanka tam mieszka i ma dostęp do hurtowni.Tylko tam trzeba brać większe ilość:( a ja na poczatku nie chciałabym aż tak dużo kasy ładować w towar. Mogę sprzedać ok 130 kg .Czy byłby ktoś chętny na odzież sortowaną ( bez dziur itp) mieszaną (damsko-męsko-dziecięcą) firmową 1kg -15 zł.Towar pierwszego gatunku.
Pakowany w worki po 10 kilogramów. Jestem z podkarpacia. Gdyby ktoś był zainteresowany prosze pisać noname2020@o2.pl
Zajmujemy sie posrednictwem w hurtowym zakupie markowej odziezy uzywanej z UK do Polski.
Posiadamy szeroka baze dostawcow na terenie Irlandii,Szkocji oraz Anglii. Prosze zapoznac sie z oferta na bardzo dobrej jakosci krem (dzieciecy,dorosli lato,dorosli zima,paski,torebki) oraz orginalny niesort. Przykladowa oferta na krem irlandzki. Krem jest zbierany w najlepszych dzielnicach Dublina jako door2door lub z bankow co gwarantuje bardzo dobra jakosc i sortowany w magazynach u dostawcow. Cennik na Krem (minimalne zamowienie 1 tona) : krem dzieciecy 6.7euro/kg krem dorosli zima 5.6euro/kg krem dorosli lato 6.7euro/kg metki 8.5euro/kg paski 6.7euro/kg torebki 6.7euro/kg Towar mozna swobodnie obejrzec w Irlandii aby dokladnie sprawdzic jego jakosc lub u innego dostawcy w Szkocji lub Anglii. Powyzsze ceny nie wliczaja kosztow transportu z Uk do Polski. Zajmujemy sie rowniez sprzedaza niesortowanej odziezy minimalne zamowienie to 15 ton ceny od 1.20euro/kg w zaleznosci od dostawcy (Irlandia,Szkocja) transport nie jest wliczony. Wiecej informacji lub pytania prosze pisac na priv lub dzwonic :) Pozdrawiam Pawel Kempinski 0044 07538181103 0044 131 552 20 71 gg 5018293
Witam serdecznie, planuję założyć hurtownię odzieży używanej, czy znacie namiar na dostawcę takiej odzieży? Chciałbym zrobić rekonesans jakie warunki itp itd.
człowieku daruj sobie......sexshop se załóż ...albo sklep z bronią......zobacz ile jest hurtowni w kraju uzywanych ciuchów....a towar w UK z tego segmentu coraz słabszy......
poszukuje dostawcow na uzywane ciuchy z angli sortowane
jezeli jest mozliwe prosze o przeslanie warunkow sprzedazy oraz zdjecia towaru
witam.chcialbym otworzyc hurtownie odzieży używanej,lumpeks i czysciwo przemyslowe.mam juz kontakty do hurtowni w niemczech i holandi.chce tez sprowadzac towar z anglii.czy ma ktos namiary na duza hurtownie w anglii co maja swoje kontenery?chodzi o to,ze te male i dzialajace za posrednictwem sa za drogie.szukam rowniez hurtowni skandynawskich,wloskich,francuskich i hiszpanskich.ponadto szukam maszyn do przerabiania czysciwa.maszyne do ciecia tekstyliow,zgniatarki jak i prasy do pakowania.czy ktos wie gdzie moge kupic a jeszcze lepjej obejrzyc takie maszyny?za kazda informacje z gory dziekuje.pozdrawiam.moje gg:10548912
Witam,
chciałabym otworzyć hurtownie odzieży używanej z wieszaka w woj.mazowieckim. Bardzo proszę o porady i opinie. Pozdrawiam wszystkich serdecznie!!!
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Hurtownia odzieży używanej - strona 2": - HURTOWNIA ODZIEŻY UŻYWANEJ - Hurtownia Odzieży Używanej - Hurtownia Odzieży Używanej - Hurtownia Odzieży Używanej - Hurtownia Odzieży Używanej
• Strona 2 z 2 • 1, 2
|
|