Witam jestem zainteresowana otwarciem Hurtowni odzieży używanej. Posiadam własny lokal i kapitał. Bardzo proszę o kontakt ludzi , którzy wiedzą cos na temat skad i w jaki sposób zamawiać kontenery . Moj tel 606202796
Dziekuję i Pozdrawiam Sandra:)
|
Hurtownia odzieży używanej z UK ( szukam kontaktu) |
Hurtownia odzieży używanej z UK ( szukam kontaktu)
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
Witam jestem zainteresowana otwarciem Hurtowni odzieży używanej. Posiadam własny lokal i kapitał. Bardzo proszę o kontakt ludzi , którzy wiedzą cos na temat skad i w jaki sposób zamawiać kontenery . Moj tel 606202796
Dziekuję i Pozdrawiam Sandra:)
Witam
Nasza firma jest importerem nowej odzieży z krajów UE. Obecnie mamy np. spodnie w cenie od 6,21zł, kurtki w cenie od 17,91zł, sweterki w cenie od 8,91zł, żakiety od 17,91zł. Wartość rynkowa towaru jest o 300-400% większa, więc marża jaką można narzucić jest bardzo wysoka. Produkty są pełnowartościowe i wolne od wszelkich wad. Wszystko jest oryginalnie pakowane z metkami itp.firmy to np. Re-ject, W.O.B, Blue Vision, C.C, Jurgen Michaelsen. Nasz asortyment idealnie nadaje się do sprzedaży w sklepach, na allegro, czy rynkach. Produkty są bardzo dobre jakościowo i mają bardzo atrakcyjną cenę co w dzisiejszych czasach “kryzys” okazuje się być kluczową sprawą. Coraz więcej Osób chce się dobrze ubrać nie wydając dużych pieniędzy i powoli przestają zwracać uwagę, że coś jest mniej znanych marek. Po obserwacjach rynku wiem, że na produkt w dobrej cenie i dobrej jakości jest coraz większe zapotrzebowanie, w przeciwieństwie do produktów typu. levis, tommy hilfiger. W związku z powyższym zachęcam do współpracy z naszą firmą. PS. W razie zainteresowania mogę wysłać aktualną ofertę z cenami, zdjęciami, ilościami itp. Pozdrawiam
Witam
Mogę przywieść TIRa ciuszków używanych z Anglii. Tanio, a odzież bardzo dobrej jakości (oglądałam ten towar ) . Na próbę mogę przywieść jeden worek czyli około 30kg aby można było obejrzeć towar (cena około 5-10 funtów za kilogram) oczywiście przy zamówieniu całego TIRa ta cena spada w dół (im większe zamówienie tym taniej) W razie czego proszę o kontakt na prv fioletofa
Witam, jestem zainteresowana, proszę o maila iryska67@gmail.com
Wtrące się w temat. Polecam odzież uzywaną na której można zarobić bardzo dobre pieniądze kupując tzw. Crmy. Odzież ta co prawda jest z drugiej ręki natomiast raarytasy jakie znajduja sie tam sa najlepszej jakosci, towar nie zniszczony, markowy np. Dorothy Perkins, Burton, Tommy Hilfiger i inne znane firmy. Odzież ta bardzo dobrze sprzedaje sie na allegro a takze w sklepach- butikach z taką odzieżą. szczerze polecam
jestem zainteresowana odzieżą do sklepiku może być tania nowa lub używana dobrego stanu proszę o oferty na mail aaggaa7771@wp.pl z góry dziękuję
jestem zainteresowana odzieżą nową tanią i używaną dobrą do sklepu oferty proszę na mail aaggaa7771@wp.pl
Szukam markowych butow,markowej odziezy uzywanej typu lacoste, hugo boss, ralph raulen itp
Szukam TYLKO modnego towaru - dobrego jakosciowo Powazne oferty prosze kierowac na maila beatka_2014@o2.pl
Proszę również o poważne oferty, najbardziej interesują mnie ubranka dla dzieci 0-3, 3-6, 6-12
kontakt: thelukasz@gmail.com
Witam, chciał bym otworzyć hurtownie odzieży urzywanej pod warszawa mam plac itp...Prosze o ofery osob majacych mozliwosci sprowadzania towaru...zapewne info dot cen, jakości, ilości, i rodzaju. Proszę o kontakt na PRIV.
Ps interesuje mnie tez asortyment typowo dzieciecy tak jak wyzej wiek 0-3, 3-6, 6-12
Mam w sprzedazy hurtowa ilosc odziezy uzywanej.
Sort i nie sort. OD 3 zł/kg Pozdrawiam
Jeżeli chodzi o odzież dla dzieci to oferuje odzież używaną tylko markową(osobiście wybieramy ubranka i nadają się one prosto na wieszak czy do sklepu internetowego)
Koszt 1 szt. to 4.49 zł netto. (minimalne zamówienie to 100 sztuk).
Witam
Mam do zaoferowania niesort z Holandii Zainteresowanich proszę o kontakt na pw
Sandra masz jakis kontakt do tych firm?
Witam poszukuje odieży używanej cream damski z angli .
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Hurtownia odzieży używanej z UK ( szukam kontaktu)": - Hurtownia odzieży używanej - HURTOWNIA ODZIEŻY UŻYWANEJ - Hurtownia Odzieży Używanej - Hurtownia Odzieży Używanej - Hurtownia Odzieży Używanej
• Strona 1 z 1
|
|