|
Hurtownia outlet adidas nike puma |
Hurtownia outlet adidas nike puma
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Ogłoszenia
‹ Biznes oferty
Autor
Wiadomość
witam zamierzam w najbliższym czasie otworzyć hurtownie z markowymi ubraniami. towar oryginalny, na fakturze byłyby uwzglednione nazy produktów z kodami produktów. ceny koszulek ok 38-42 zł w zależności od modelu bluzy od 60 do 80 zł w zależności od modelu . pełne rozmiarówki . czy byłby ktoś zainteresowany
Skad pan jest? I jakie by bylo minimalne zamowienie?
woj. świętokrzyskie . zamówienie minimalne 1500zł. z czym koszulki i bluzy jak są pakowane średnio po 6 do 12 sztuk w zależności od modelu.
po załatwieniu formalności dotyczących z założeniem działalności a później sprowadzeniem towaru hurtownia mogłaby ruszyć pod koniec lutego. chciałabym się dowiedzieć czy ten pomysł ma sens i czy wogóle byliby jacyś zainteresowani współpracą.
Jesli to ceny netto to nie jestes konkurencyjny.
Dzanet jakie ceny ??
podane ceny są cenami brutto oczywiście. jak powiedziałam ceny wahałyby się w zależności od modelu. co nie oznacza że modele tańsze nie będą atrakcyjne wizualnie. przeciwnie model który u mnie hurtowo będzie kosztował około 65 zł w innej hurtowni kosztuje 99zł. i podkreślam że rozmiarówki byłyby pełne,w pakietach po kilka sztuk z każdego rozmiaru.
Temat ciekawy, jeśli będzie oferta to poproszę o przesłanie.
Również jestem zainteresowany.
Jestem zainteresowana
ludzie, czy wy żeśći postradali zmysły!!!!!
koszulka 40zł, bluza ponad 80zł!!!! to jest outlet....!!! lepiej wydac kase i jechac za granice, kupując w outletach po 5Euro/sztuke!!! co oni Wam oferuja!!!!
Taki jesteś mądry,ciekawe kto Ci wystawi fakturę vat,jeśli ma się działalność a po drugie trzeba wiedzieć gdzie i kiedy są wyprzedaże
to lepiej iść na łatwiznę i dopłacać do interesu. jeśli chodzi o faktury, to wystarczy załatwić sobie w US nip europejski, i wszędzie za granicą dostaniesz invoice.... proste, ale dla chcącego nic trudnego..... ale skoro Polacy to bogole i stać ich na wszystko, to róbcie tak dalej....
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Hurtownia outlet adidas nike puma": - Hurtownia outlet adidas, nike, puma - DOSTAWA ciuchów ADIDAS,NIKE,PUMA, ECKO [outlet] - OTWÓRZ SWÓJ SKLEP OUTLET NIKE ADIDAS PUMA - Hurtownia outlet nike, puma - nike adidas puma
• Strona 1 z 1
|
|