myślałem o siedzibie w nie najgorszym punkcie dziewczyna do sprzedaży ja zamówienia przez Internet i telefon z dostawą do odbiorcy (mówię o firmach),
zaopatrywanie różnych sklepów. Co wy nato
|
Hurtownia papiernicza |
Hurtownia papiernicza
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
myślałem o siedzibie w nie najgorszym punkcie dziewczyna do sprzedaży ja zamówienia przez Internet i telefon z dostawą do odbiorcy (mówię o firmach),
zaopatrywanie różnych sklepów. Co wy nato
Jak najbardziej OK, już w kilku firmach widziałem jak materiały biurowe przywożone są po telefonie w ciągu 2-3 godzin a w najgorszym wypadku 24 godziny...
...przydałby się jeszcze jakiś przedstawiciel, który by poszukiwał firm do współpracy...a na tym rynku jest bardzo duża konkurencia. Możesz startować również w przetargach na zaopatrywanie w materiały biurowe urzędów państwowych... Pozdrawiam
Sam pracuje chyba w najwiekrzej Polskiej hurtowni papierniczej i wiem jak duza jest konkurecja, żeby zaspokoic klienta w katalogu mamy ponad 5000 art. Sam wiem że jak jakiś klient zaopatruje sie w małej hurtowni to łatwo mi go przekonać do nas. Zastanów się dobrze bo art. biurowe to naprawde drobnica i trzeba zapewnić transport z pełna dostawą a to nawet u nas szwankuje a jesteśmy firma wielooddziałową. Ale powodzenia
Witam
Mam zamiar zaopatrywać firmy w artykuły papiernicze i szukam hurtowni Możesz mi napisać o tej w której pracujesz? Co to za hurtownia i znajdę sobie namiary w necie. Z góry dzięki
Sprawdź również podobne tematy:Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|