|
Hurtownia tylko czego???? Jest budynek i kapitał |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam, mam wolny budynek na własnej działce ze wszystkimi mediami i zastanawiam się w co zainwestować. Wpadł mi do głowy pomysł na hurtownię, tylko nie wiem jaki towar mógłby się opłacać. Mieszkam w okolicach Szczecina, jeśli macie jakiś pomysł to pomóżcie. Mógłbym zainwestowac ok.20 000zł. Z góry dzięki :)
Za 20 000 to hurtowni raczej nie otworzysz, może pomyśl o imporcie jakichś cudów z chin etc. i sprzedawaj na allegro?
Przede wszystkim podaj wymiary tego budynku :wink:
witam,
proponuje abys w swoim lokalu zalozyl hurtownie odziezy uzywanej - najlepiej angielskiej. na poczatek mozesz zaczac od kilku ton poszczegolnych kategorii towaru - charity, door to door, school collection, oraz paruset kilo/tony roznych rodzajow odziezy sortowanej - gat. 1, 2, cream. posiadajac wlasny lokal odpadnie ci koszt wynajmu powierzchni - zaleznie od powierzchni i lokalizacji od 2000zl wzwyz. do prowadzenia przedsiewziecia biznesowego o tym profilu na poczatek potrzebowac bedziesz: zrodla/el dobrego towaru, 1-2 pracownikow oraz wagi. przydatne beda takze palety, na ktorych skladowac bedziesz towar aczkolwiek nie sa one koniecznoscia. kolejnym etapem rozkrecania interesu powinna byc kampania marketingowa niezbedna do pozyskania klientow detalicznych. handel odzieza uzywana to swietny interes - detalisci nieustannie poszukuja nowych zrodel towaru a popyt na rynku jest olbrzymi. chetnie udziele dalszych informacji zwiazanych z rozruchem przedsiewziecia od podstaw oraz udziele najcenniejszej informacji w tej branzy - zrodla dobrego towaru. w przypadku zainteresowania prosze o email. pozdrawiam
|
|