Witam
Wpadłem na pomysł hurtowni brańża jeszcze nie wiadoma mówcie jaka dobra. Dokładnie żeby miała małe biuro a cały handel by był na samochodzie transportowym no i jakiś mały magazyn. Co wy na to ?
|
Hurtownia jaka dobra |
Hurtownia jaka dobra
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam
Wpadłem na pomysł hurtowni brańża jeszcze nie wiadoma mówcie jaka dobra. Dokładnie żeby miała małe biuro a cały handel by był na samochodzie transportowym no i jakiś mały magazyn. Co wy na to ?
Każda branża może być dobra, jeśli ceny są lepsze od cen konkurencji. Pod uwagę należy wziąć nie tylko ceny, ale i jakość oraz markę.
Ge-nia-lne. Może do tego jeszcze jakieś usługi?
Spożywka,materialy budowlane, zalezy ile masz wkladu.A z ta spozywką to tak szukalam mozliwosci sobie dorobienia,znalazlam ogloszenie ktos chciał kupic 70 ton sera, malam klienta na kazda ilosc mleka,zbyt na olej. Problem w tym że narazie brak firmy -hurtowni ktora by mi dala prace.Może tutaj ktos przeczyta, i ,,,,, Marzena
Sprawdź również podobne tematy:
- Dobra Hurtownia
- Jaka książka jest dobra dla początkujących graczy - Hurtownia papierosów. Co sądzicie? Jaka marża? - Czy dobra domena jest dobra? - Jaką działalność, spółkę, jaką formę rozliczenia rozpocząć.. - 50 tys. w jaką firme zainwestować i w jaką branżę - Dobra inwestycja - DOBRA DOMENA - Dobra domena Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|