witam
jestem zainteresowana informacjami na temat hurtowni odzieży "Made in Italy" prosze o info na prywatnego maila
|
Hurtownie i bazary we Włoszech - strona 3 |
Hurtownie i bazary we Włoszech
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
witam
jestem zainteresowana informacjami na temat hurtowni odzieży "Made in Italy" prosze o info na prywatnego maila
Witam!
Byłabym zainteresowana. Pozdrawiam Ania
Witam! jestem zainteresowana nawiązaniem współpracy z osobami, które sprowadzają włoską odzież do Polski. Będę otwierać butik właśnie z taką odzieżą. Pozdrawiam.
Witam.
Wszystkich zainteresowanych importem odzieży, butów, torebek, biżuterii i innych dodatków. Wraz moim zawodem i pasją, zacząłem jeździć po europie, celem znalezienia miejsc,hurtowni i centr handlu hurtowego. Była to zdecydowanie cięzka, wymagająca poswięcenia i co najgorsza poswięcenia wiele pieniędzy na benzyne noclegi itp praca. Ale warta poswięcenia dla takiej wiedzy. To tyle na wstępie :) Opiszę pokrótce co mogę zaoferować: Francja - znam tam dwa miejsca oddalone od siebie o 30km. Jest to skupisko pięknych hurtowni. Każdy przedstawiciel/producent ma do zaproponowania co innego, 90% tych rzeczy w Polsce nigdzie się nie dostanie. Francja jest najbardziej niedostępnym miejscem dla polskich hurtowników a co najważniejsze najtańszym w europie, co czyni ją bardzo atrakcyjnym miejscem na zaopatrywanie sklepu/hurtowni. To właśnie tam znajdują się takie marki jak Millenium, Vera Lucci itp. Francja jest też miejscem gdzie możemy dostać rozmiary od 42 do 54, na co jest duże zapotrzebowanie na Polskim rynku. U nas są tylko Polscy producenci a oni zdecydowanie nie robią aż tak modnej odzieży. Włochy - tu natomiast znam pięc miejsc w różnych częsciach Włoch. Począwszy od taniej odzieży znanej jako "Made In Italy" jaką m.in proponują w polskich Centrach Handlu Hurtowego. Kończąc na drogich i bardzo drogich ale za to świetnych gatunkowo i znanych marek różnych projektantów mody włoskiej, typu Rinascimento, Kontato, Northrland, Mangano, i wiele wiele innych. Czechy - tam znajduję się taki typowy chłam jak jest na chińskich halach, ale są też perełki. Jedna z perełek która jest warta tam pojechania, to repliki/podróby znanych marek, a jak wiadomo w Polsce zawsze jest i będzie na to olbrzymi Popyt bo jesteśmy narodem dla którego ma znaczenie metka i logo. Turcja - tam jeszcze nie byłem, ale obracam się w gronie Turków i znam miejsce gdzię wszyscy się zaopatrują. Niebawem również odwiedzę. Końcówki Kolekcji - Znanych przez każdego marek, w Polsce powstało wiele małych hurtowni z tego typu stockami. Znam ich główne miejsce zaopatrywania, a raczej są to dwa miejsca, dwie duże hale nieopodal Polski. Mogę podzielić się z kimś tymi cennymi informacjami, obecnie nadal zajmuje się importem odzieży, butów i dodatków, ale również małym Importem z Chin. Nie wchodzę zbyt często na forum, także proszę pisać na e-mail. norbertlmk MAŁPA gmail KROPKA com Pozdrawiam Serdecznie
Proszę o więcej informacji na temat Prato czy się opłaca tam jechać,czy jest duża różnica w cenach między Wólką Kosowską i czy kupiła bym towar odzieżowy w pełnym wyborze.otwieram sklep odzieżowy damsko-męski i chciała bym pojechać tam i kupić cały towar do sklepu .Dziękuje za informacje.
Witam! Podczepie sie pod temat. Wie moze ktos gdzie w Wloszech moge nabyc stoki skor naturalnych czyli niepelne blany oraz koncowki kolekcji pozdr
Witam posiadam adresy do hurtowni i szwalni we Włoszech. pytania na prv lub gg 1134198
Witam,
osoby które zajmują się importem odzieży włoskiej proszę o przesłanie ofert na priv albo gg 40792931. Chcę otworzyć butik i pilnie poszukuję kontaktów! Poziomka228 prześlij swoją ofertę.
Witam , szukam adresy do hurtowni i szwalni we Włoszech, Francja może być wymiana.
Szukam chętnych na wyjazd rozpoznawczy do Włoch, lub Francji (ok 23-25 kwietnia)
Do użytkownika T75
Pilnie proszę o kontakt w sprawie wyjazdu do Włoch lub Francji. Mój numer telefonu: 797-540-355 Pozdrawiam
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Hurtownie i bazary we Włoszech - strona 3": - Namiary na bazary we Włoszech i Francji - hurtownie odzieżowe we włoszech - hurtownie- producenci we Włoszech - Hurtownie z torebkami we Włoszech...? - hurtownie z markową odzieżą we Włoszech
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
|
|